7 znakova koji “vrište” da vam treba novi mobitel

Mobitel je danas mnogima produženi dio ruke, a nije rijedak slučaj da se s njim čovjek i emotivno poveže. Zbog svega toga poprilično je teško prijeći na novi mobitel.

novi mobitel, razbijen mobitel

Međutim, sam mobitel vam šalje jasne znake kada je vrijeme da ga zamijenite, a evo koji su to.

Razbijeni zaslon vs. novi mobitel?

Postoji određena doza mazohizma u svakom od nas, a kada je spojimo sa skupim popravcima dodirnog zaslona (touchscreena), dobijemo objašnjenje zašto koristimo mobitele dugo nakon što nam se razbije zaslon.

No, mobiteli su multifunkcionalni, pa model s razbijenim zaslonom pokušajte iskoristiti kao pomoćni uređaj za neku drugu namjenu, a za svakodnevno korištenje počastite se novim.

Baterija “umire”? Vrijeme je za novi mobitel

„Heej, nazovem te kasnije. Baterija će mi ‘crknuti’“.  Ako koristite tu rečenicu češće nego želite priznati, vrijeme je za osvježenje „mobitelskog parka“. No, prije toga svakako provjerite koje aplikacije troše najviše baterije pa ih nastojte eventualno malo reducirati.

Nekad su se mobiteli čak i proizvodili sa zamjenjivom baterijom, ali danas mijenjanje baterije više nema nekog pretjeranog smisla. Osim ako vam je mobitel pod garancijom pa možete proći bez troška.

“Lijeni” zaslon svima smeta

Ako primijetite da vam se dodirni zaslon „ulijenio“ i da mu treba previše da registrira naredbu koju ste mu zadali, krenite u potragu za novijim modelom. Vjerujte, novi mobitel koji se neće „lediti“ svako malo itekako će vam olakšati život.

Kad se krene gasiti sam od sebe…

Nadogradnja Windowsa onda kada je to najmanje potrebno jedna je od kultnih (i iritantnih) značajki tog operativnog sustava. Otprilike jednako su dosadni i mobiteli koji se gase sami od sebe. Ne postoji dobar trenutak da se mobitel sam od sebe odluči ugasiti – postoje samo loš, jako loš i katastrofalan trenutak za taj samoinicijativni čin izdaje.

praznjenje_baterije

Nedostatak prostora na mobitelu je znak

Prije nego što instalirate najobičniju aplikaciju za puštanje glazbe, morat ćete pola sata prebacivati fotke, video i aplikacije s mobitela na kartice ili u oblak? Nedostatak prostora na mobitelu jasan je znak da je vrijeme za novi model, po mogućnosti onaj koji će imati dovoljno memorije da ne morate razmišljati kada snimiti fotografiju i video.

Loše fotke zovu na kupnju novog mobitela

Današnji mobiteli, pogotovo oni u višem cjenovnom rangu, u velikoj većini slučajeva kvalitetom mogu zamijeniti profesionalne fotoaparate. Stoga, ako imate neki stari model koji vam fotka jako nekvalitetne fotke, uložite u kupnju novog. Svatko od nas živi život vrijedan pamćenja, a rijetki imaju fotografsko pamćenje. Mobitelsko pamćenje? To je nešto što si možete priuštiti.

Niti vas tko čuje niti vi koga čujete

Mobitel može biti televizor, navigacijski uređaj, hi-fi linija, stroj za surfanje i još mnogo toga, ali prvenstveno je namijenjen razgovoru. Ako morate vikati tijekom razgovara ili sugovorniku govoriti da ponovi jer ga niste čuli, počastite se novim modelom.

Odaberi, usporedi i kupi najpovoljniji paket telekom usluga! → 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber