7 znakova da je vrijeme za novi mobitel

Mobitel je danas mnogima produženi dio ruke, a nije rijedak slučaj da se s njim čovjek i emotivno poveže, zbog čega je ponekad poprilično teško prijeći na novi mobitel.

novi mobitel, razbijen mobitel

Međutim, mobitel vam nerijetko i sam šalje jasne znakove kada je pravo vrijeme da ga zamijenite. U nastavku teksta donosimo nekoliko glavnih.

Razbijeni zaslon

Kada nam se razbije zaslon mobitela, ali mobitel još uvijek funkcionira, često ga koristimo još dugo nakon tog incidenta, pogotovo kada se sjetimo skupih popravaka. Budući da su mobiteli multifunkcionalni, model s razbijenim zaslonom pokušajte iskoristiti kao pomoćni uređaj za neku drugu namjenu, a za svakodnevno korištenje počastite se novim.

Kada baterija počne “umirati”

„Heej, nazovem te kasnije. Baterija će mi ‘crknuti’“.  Ako koristite tu rečenicu češće nego što to želite priznati, vrijeme je za osvježenje i kupnju novog mobitela. No, prije toga svakako provjerite što najviše troši bateriju na mobitelu i vidite što sve možete učiniti po tom pitanju.

Nekad su se mobiteli proizvodili sa zamjenjivom baterijom, ali danas mijenjanje baterije više nema smisla, osim ako vam je mobitel pod garancijom pa možete proći bez troška.

“Lijeni” zaslon svima smeta

Ako primijetite da vam se dodirni zaslon „ulijenio“ i da mu treba previše da registrira naredbu koju ste mu zadali, krenite u potragu za novijim modelom. Vjerujte, novi mobitel koji se neće „lediti“ svako malo itekako će vam olakšati život.

Kad se krene gasiti sam od sebe

Nadogradnja Windowsa kada je to najmanje potrebno jedna je od kultnih (i iritantnih) značajki tog operativnog sustava. Otprilike su jednako dosadni i mobiteli koji se gase sami od sebe. Ne postoji dobar trenutak da se mobitel sam od sebe odluči ugasiti – postoje samo loš, jako loš i katastrofalan trenutak za taj samoinicijativni čin izdaje. Ako se to dogodi više od jedanput, vjerojatno je pravo vrijeme za prelazak za novi mobitel.

praznjenje_baterije

Nedostatak prostora

Prije nego što instalirate najobičniju aplikaciju za puštanje glazbe, barem pola sata morate prebacivati fotke, video i aplikacije s mobitela na kartice ili u oblak? Nedostatak prostora na mobitelu jasan je znak da je vrijeme za novi model, po mogućnosti onaj koji će imati dovoljno memorije da ne morate razmišljati o tomu kada i koliko fotografija i videa možete snimiti.

Loša kvaliteta fotografije

Današnji mobiteli, pogotovo oni u višem cjenovnom rangu, u većini slučajeva kvalitetom mogu zamijeniti profesionalne fotoaparate. Stoga, ako imate neki stari model uz koji vam fotke ispadaju nekvalitetne, uložite u kupnju novog. Svatko od nas živi život vrijedan pamćenja, a rijetki imaju fotografsko pamćenje. Mobitelsko pamćenje? To je nešto što si možete priuštiti.

Niti vas tko čuje niti vi koga čujete

Mobitel može biti televizija, navigacijski uređaj, hi-fi linija, stroj za surfanje i još mnogo toga, ali prvenstveno je namijenjen razgovoru. Ako morate vikati tijekom razgovora ili sugovorniku govoriti da ponovi jer ga niste čuli, počastite se novim modelom.

Ako vam osim novog mobitela treba nova i bolja mobilna tarifa, Kompareovci će vam rado pomoći i poslušati vaše potrebe i želje. Od ponuda svih velikih operatora sigurno će vam pronaći najbolju, a vi ćete sve obaviti brzo, jednostavno i online.

Za sva vaša pitanja smo vam na raspolaganju na kontakt broj 01 555 0666 radnim danom od 8 do 20 sati i subotom od 9 do 14 sati.

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber