7 razloga zašto je mobilna tarifa na pretplatu praktičnija od bonova

Istraživanja pokazuju da mobitel u prosjeku otključamo stotinu ili više puta dnevno, što ga čini najčešće upotrebljavanim uređajem. Kad se već s mobitelima praktički budimo i odlazimo u krevet, pretplata je mnogo komotnije rješenje od bonova, a nudi brojne pogodnosti.

Pretplata-prakticnija-od-bonova

1. Povoljne cijene novih mobitela

Svaki put kada ugovarate novu pretplatu ili produljujete postojeću, teleoperater će vam ponuditi novi mobitel po povoljnoj cijeni. Tehnologija doista brzo napreduje pa će vam svaka nova generacija uređaja omogućiti brži rad, stabilniji operativni sustav, kvalitetniju kameru i više prostora za pohranu.

2. Otplata na rate

Sve to, naravno, ima svoju cijenu, ali zato je tu otplata na rate. Račun će vam se sastojati od pretplate, ali i mjesečne rate za otplatu mobitela. Postoji, naravno, i opcija plaćanja odjednom uz veći popust. Za svaki slučaj, preporučamo da usporedite cijene uređaja s onima u trgovinama jer povoljno nije uvijek i najpovoljnije.

3. Plaćanje trajnim nalogom

Trajni nalog danas je nevjerojatno jednostavno otvoriti, a jednom kada ga otvorite, zaboravit ćete da uopće morate platiti račun. Odabirete datum u mjesecu kada želite da vam teleoperater “skine” novac, a račun će vam redovito stizati na mail. Uvijek provjerite iznos, da ne bi bilo neugodnih iznenađenja.

4. Usluga je uvijek dostupna

Bonovi imaju svoj rok trajanja, a obično isteknu baš onda kada vam najviše trebaju. A nalazite se točno usred ničega, deset kilometara od najbližeg kioska i banke, pet kilometara od civilizacije. Baš kao što nam se automobil bez goriva ne zaustavi 20 metara od benzinske crpke, tako će nam i bon često isteći točno na mjestu na kojem ne smije.

5. Pogodnosti za pretplatnike

Teleoperateri više vole pretplatnike od onih koji kupuju bonove. Bez obzira na to prelazite li s bonova na pretplatu ili od jednog operatera drugom, djelatnici će biti jako ljubazni prema vama. Nemojte da vam zbog toga bude neugodno, nego zaboravite na sramežljivost, pitajte i tražite svaki mogući poklon i pogodnost. Ili to jednostavno prepustite nama!

6. Neograničeni pozivi, poruke, internet

Tarife bez ograničenja nude doista posebnu razinu opuštenosti, a najčešće ih koriste oni koji ne mogu bez YouTubea ili nekih od video streaming servisa poput HBO-a i Netflixa. S doista neograničenom tarifom ne morate brinuti koliko ste gigabajta skinuli, SMS-ova poslali i telefonskih razgovora odradili. I ne morate žicati konobare WiFi lozinku kada u nepoznatom gradiću uđete u kafić.

7. Dodatne mogućnosti i opcije

Pretplatu vrlo jednostavno možete “nabildati” uz pomoć dodatnih opcija. Želite li više SMS-ova, više minuta, više gigabajta, brži internet, TV paket i slično, odabrat ćete neku od brojnih opcija, a sve ih po potrebi, ako ne postoji ugovorna obveza, možete isključiti.

Iako je pretplata često bolji izbor od bonova, odabir ovisi o tome koliko planirate mjesečno pričati, surfati i poslati poruka, ali i o trenutnoj ponudi na tržištu koja se često mijenja. Želite li odabrati uistinu najpovoljniju pretplatu, dopustite da vam skrojimo ponudu po vašoj mjeri.

 

Usporedite i odaberite najpovoljniju mobilnu tarifu! →

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber