RASTEMO I OPET ZAPOŠLJAVAMO!

Kompareovke za prodaju telekom usluga

Tražimo "prodavačice" koje će se pridružiti našem uhodanom timu za prodaju fiksnih i mobilnih telekom usluga. Stručna sprema i godine su nebitni, ali su ljubav prema prodaji i maksimalna usmjerenost na korisnika preduvjet!

Znaš li što je Kompare?

Kompare je vodeći hrvatski web servis za online ugovaranje svih vrsta polica osiguranja te telekom usluga. Mijenjamo tržišne i kupovne navike u Hrvata već 7 godina s misijom da pružimo vrhunsku uslugu i  pomognemo građanima uštedjeti vrijeme i novac.

Omogućili smo svima da na jednom mjestu, brzo i jednostavno usporede i kupe najbolje za sebe. Jedinstveni smo po usluzi koju nudimo, a i kao poslodavac jer ovdje vlada otvorena i dinamična radna okolina gdje svaki Kompareovac može sam utjecati na iznos svoje plaće.

Prijavi se i postani Kompareovac!

Kupci sami dolaze na Kompare, informiraju se o uslugama tako da nikad nećeš trošiti vrijeme na traženje i "cold calling". Tvoj zadatak je omogućiti brži i transparentniji način odabira i aktiviranja telekom usluge.

ŠTO OČEKUJEMO?

Tvoj posao je da odgovoriš na pitanja kupaca (telefonom i/ili e-mailom), pomogneš im u odabiru i aktiviranju najbolje telekom usluge. Na raspolaganju su ti ponude svih nacionalnih telekom operatera, a na tebi je da optimiziraš ponudu za klijente i pronađeš baš pravu stvar za njih! Stalo nam je da klijenti ugovore uslugu kod nas jer od toga živimo. Kompare usluga je za kupce potpuno besplatna, a proviziju naplaćujemo telekom partnerima za svaku prodanu uslugu.

KOGA ŽELIMO?

Tražimo „prodavačicu“, osobu koja zna s ljudima! Sve koji žele, vole i imaju afiniteta raditi u prodaji, entuzijazam i maksimalnu usmjerenost na klijenta. Visoko motiviranu osobu, s dobrim radnim navikama i disciplinom u postizanju rezultata. Prednost imaju kandidati koji već znaju što je parica, optički kabel i stvarna brzina interneta. Stručna sprema i godine su nebitni. Osigurana je edukacija o proizvodima, procesima i svim alatima s kojima ćeš raditi. Imamo super pametan informatički sustav u kojem radimo, ali dobro će ti doći aktivno poznavanje rada na računalu. Podržavamo zapošljavanje osoba s invaliditetom. 

ŠTO TI NUDIMO?

Neto primanja nakon plaćene edukacije i uhodavanja naših prodavača od 4.000 kn do 7.000 kn pa i više - ovisno o učinku.

Ugovor na neodređeno - stalni radni odnos. Rad u smjenama po 6 sati. Radnim danom od 09:00 do 20:00 h + jedna subota u mjesecu ujutro.

Opuštenu i prijateljsku atmosferu bez ukočenih šefova i zategnutih kravata uz besplatne stručne edukacije.

Zanimljivu tehnologiju i inovativan način prodaje bez cold callinga i terenskog rada (radimo isključivo telefonski i emailom).

Povlastice Kompare tima

Kod nas ćeš naići na ljude iz područja prodaje, osiguranja, telekomunikacija, product developmenta, customer supporta, programskog razvoja i marketinga. Uz pogodnosti direktno vezane za posao, svi Kompareovci imaju sljedeće povlastice