RASTEMO I OPET ZAPOŠLJAVAMO!

Kompareovke za prodaju telekom usluga

Tražimo "prodavačice" koje će se pridružiti našem uhodanom timu za prodaju fiksnih i mobilnih telekom usluga. Stručna sprema i godine su nebitni, ali su ljubav prema prodaji i maksimalna usmjerenost na korisnika preduvjet!

Znaš li što je Kompare?

Kompare je vodeći hrvatski web servis za online ugovaranje svih vrsta polica osiguranja te telekom usluga. Mijenjamo tržišne i kupovne navike u Hrvata već 7 godina s misijom da pružimo vrhunsku uslugu i  pomognemo građanima uštedjeti vrijeme i novac.

Omogućili smo svima da na jednom mjestu, brzo i jednostavno usporede i kupe najbolje za sebe. Jedinstveni smo po usluzi koju nudimo, a i kao poslodavac jer ovdje vlada otvorena i dinamična radna okolina gdje svaki Kompareovac može sam utjecati na iznos svoje plaće.

Prijavi se i postani Kompareovac!

Kupci sami dolaze na Kompare, informiraju se o uslugama tako da nikad nećeš trošiti vrijeme na traženje i "cold calling". Tvoj zadatak je omogućiti brži i transparentniji način odabira i aktiviranja telekom usluge.

ŠTO OČEKUJEMO?

Tvoj posao je da odgovoriš na pitanja kupaca (telefonom i/ili e-mailom), pomogneš im u odabiru i aktiviranju najbolje telekom usluge. Na raspolaganju su ti ponude svih nacionalnih telekom operatera, a na tebi je da optimiziraš ponudu za klijente i pronađeš baš pravu stvar za njih! Stalo nam je da klijenti ugovore uslugu kod nas jer od toga živimo. Kompare usluga je za kupce potpuno besplatna, a proviziju naplaćujemo telekom partnerima za svaku prodanu uslugu.

KOGA ŽELIMO?

Tražimo „prodavačicu“, osobu koja zna s ljudima! Sve koji žele, vole i imaju afiniteta raditi u prodaji, entuzijazam i maksimalnu usmjerenost na klijenta. Visoko motiviranu osobu, s dobrim radnim navikama i disciplinom u postizanju rezultata. Prednost imaju kandidati koji već znaju što je parica, optički kabel i stvarna brzina interneta. Stručna sprema i godine su nebitni. Osigurana je edukacija o proizvodima, procesima i svim alatima s kojima ćeš raditi. Imamo super pametan informatički sustav u kojem radimo, ali dobro će ti doći aktivno poznavanje rada na računalu. Podržavamo zapošljavanje osoba s invaliditetom. 

ŠTO TI NUDIMO?

Neto primanja nakon plaćene edukacije i uhodavanja naših prodavača od 5.000 kn do 7.000 kn pa i više - ovisno o učinku.

Ugovor na neodređeno - stalni radni odnos. Rad u smjenama po 6 sati. Radnim danom od 09:00 do 20:00 h + jedna subota u mjesecu ujutro.

Opuštenu i prijateljsku atmosferu bez ukočenih šefova i zategnutih kravata uz besplatne stručne edukacije.

Zanimljivu tehnologiju i inovativan način prodaje bez cold callinga i terenskog rada (radimo isključivo telefonski i emailom).

Povlastice Kompare tima

Kod nas ćeš naići na ljude iz područja prodaje, osiguranja, telekomunikacija, product developmenta, customer supporta, programskog razvoja i marketinga. Uz pogodnosti direktno vezane za posao, svi Kompareovci imaju sljedeće povlastice

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Kontakt

ONLINE KUPOVINA

Kompare garancija Kompare poklon bon Postupak ugovaranja Načini plaćanja Česta pitanja

SIGURNOST KUPACA

GDPR Opći uvjeti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

© 2012-2019 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38