RASTEMO I OPET ZAPOŠLJAVAMO!

Kompareovce za prodaju auto osiguranja

Tražimo "prodavače" koji će se pridružiti uhodanom Kompare timu za prodaju auto osiguranja. Stručna sprema i godine su nam nebitni, ali je ljubav prema prodaji i maksimalna usmjerenost na korisnika preduvjet.

Znaš li što je Kompare?

Kompare je vodeći hrvatski web servis za online ugovaranje osiguranja i telekom usluga. Mijenjamo tržišne i kupovne navike u Hrvata već 7 godina s misijom da pružimo vrhunsku uslugu i pomognemo građanima uštedjeti vrijeme i novac.

Omogućili smo svima da na jednom mjestu, brzo i jednostavno usporede i kupe najbolje za sebe. Jedinstveni smo po usluzi koju nudimo, a i kao poslodavac jer ovdje vlada otvorena i dinamična radna okolina gdje svaki Kompareovac može sam utjecati na iznos svoje plaće.

Prijavi se i postani Kompareovac!

Kupci sami dolaze na našu stranicu, informiraju se o uslugama tako da nikad nećeš trošiti vrijeme na traženje i "cold calling". Tvoj zadatak je omogućiti brži, jednostavniji i transparentniji način odabira i kupovine osiguranja.

KAKAV JE TO POSAO?

Tvoj posao je da odgovoriš na pitanja kupaca (telefonom, emailom), pomogneš im u odabiru i ugovaranju police obveznog i/ili kasko auto osiguranja. Radit ćeš za 10 osiguravajućih kuća, uz pregled svih ponuda omogućavaš kupcu da transparentno usporedi i uz tvoju pomoć odabere i ugovori najbolju policu za sebe. Stalo nam je da klijenti kupe osiguranje kod nas jer od toga živimo. Proviziju naplaćujemo od partnera pa je Kompare za sve klijente potpuno besplatan.

KOGA ŽELIMO?

Tražimo prodavače, osobe koje znaju s ljudima. Osnovne osobine koje očekujemo od tebe su ljubav prema prodaji i maksimalna usmjerenost na klijenta. Ne tražimo nikakvo predznanje o osiguranju, ali tražimo ljude koji žele, vole i imaju afiniteta raditi u prodaji. Stručna sprema i godine su nebitni. Iako imamo super pametan sustav u kojem radimo, dobro će ti doći aktivan rad na računalu.

ŠTO MI TEBI NUDIMO?

Neto primanja nakon plaćene edukacije i uhodavanja naših prodavača iznose od 5.000,00  do 7.000,00 kn pa i više - ovisno o učinku.

Ugovor na neodređeno - stalni radni odnos. Rad u smjenama po 6 sati. Radnim danom od 08:00 do 20:00 h + jedna subota u mjesecu ujutro.

Opuštenu i prijateljsku atmosferu bez ukočenih šefova i zategnutih kravata uz zanimljivu tehnologiju rada i inovativni načini prodaje.

Nema cold callinga niti terenskog rada jer komuniciramo isključivo mailom i/ili telefonski s klijentima koji su na našoj stranici iskazali interes za osiguranjem.

Povlastice Kompare tima

Ima nas preko 70 iz područja prodaje, osiguranja, telekomunikacija, product developmenta, customer supporta, programskog razvoja i marketinga. Svaki Kompareovac uživa sljedeće povlastice

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber