KOMPARE ZAPOŠLJAVA

Specijalist/ica za prodaju auto osiguranja

Osnovne osobine koje očekujemo od tebe su ljubav prema prodaji i maksimalna usmjerenost na klijenta. Ne tražimo nikakvo predznanje o samim uslugama koje obrađujemo, ali tražimo ljude koji žele, vole i imaju aftiniteta raditi u prodaji. Stručna sprema i godine su nebitni.

Znaš li što je Kompare?

Projekt smo pokrenuli prije 6 godina s ciljem da promijenimo tržišne i kupovne navike u Hrvata i regiji! Naša misija je pomoći građanima da kroz vrhunsku uslugu uštede vrijeme i novac

Omogućili smo svima u Hrvatskoj da na jednom mjestu, brzo i jednostavno usporede i kupe najbolje za sebe. U međuvremenu smo postali vodeći hrvatski web servis za usporedbu i online ugovaranje polica osiguranja i telekomunikacijskih usluga.

Specijalist/ica za prodaju auto osiguranja

Do sad je naše usluge koristilo preko 1,000.000 korisnika u Hrvatskoj koji su na našim stranicama uspoređivali cijene i usluge. Veliki dio korisnika nam se javi direktno telefonom ili e-mailom jer ima dodatna pitanja, treba pomoć prilikom kupovine i sl. Posao Kompare prodavača je kontaktirati s korisnicima, odgovarati na pitanja, pomoći prilikom odabira i kupovine usluge.

OPIS POSLA

Tvoj posao je da odgovoriš na pitanja kupaca (telefonom, emailom), pomogneš im u odabiru i ugovaranju police obveznog i/ili kasko auto osiguranja. Radit ćeš za 8 vodećih osiguravajućih kuća na tržištu, uz pregled svih ponuda omogućavaš kupcu da transparentno usporedi i uz tvoju pomoć odabere i ugovori najbolju policu za sebe.

UVJETI I OKRUŽENJE

Kupci sami dolaze na našu web stranicu i informiraju se o uslugama tako da naši prodavači nikad ne troše vrijeme na traženje kupaca ili cold calling. Radimo u prijateljskom okruženju, koristeći najnovije tehnologije, plaća raste ovisno o količini prodaje (uz zajamčeni fiksni dio) i svaki tjedan održavamo sastanke timova kako bi svi imali priliku reći svoje ideje i probleme.

KOGA TRAŽIMO

Tražimo prodavača/icu, a osnovne osobine koje očekujemo od tebe su ljubav prema prodaji i maksimalna usmjerenost na klijenta. Ne tražimo nikakvo predznanje o samim uslugama koje obrađujemo, ali tražimo ljude koji žele, vole i imaju aftiniteta raditi u prodaji. Stručna sprema i godine su nebitni.

Što mi tebi nudimo

Plaćenu edukaciju o proizvodima, alatima s kojima ćeš raditi i procesima. Prva tri mjeseca će ti pomagati edukatorica i ostali kolege.

Ugovor na neodređeno - stalni radni odnos. Rad u smjenama po 6 sati. Radnim danom od 08:00 do 20:00 h + jedna subota u mjesecu ujutro.

Opuštenu i prijateljsku atmosferu, zanimljivu tehnologija rada i inovativni načini prodaje, rad na projektu s vizijom, kontinuiranim rastom i regionalnom perspektivom.

Nagrađivanje dobrih rezultata, prilika za brzo napredovanje i prosječna neto primanja nakon plaćene edukacije od fiksnih 4.500 kn do 7.000 kn. Primanja mogu biti i veća, ovisno o učinku.

Povlastice Kompare tima

Kod nas ćeš naići na ljude iz područja prodaje, osiguranja, telekomunikacija, product developmenta, customer supporta, programskog razvoja i marketinga. Uz pogodnosti direktno vezane za posao, cijeli Kompare tim uživa sljedeće povlastice

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber