Specijalist(ica) za pružanje podrške korisnicima

 

 

Znaš li što je Kompare?

Kompare je vodeći hrvatski web servis za online ugovaranje svih vrsta polica osiguranja te telekom usluga. Mijenjamo tržišne i kupovne navike u Hrvata već 6 godina s misijom da pružimo vrhunsku uslugu i  pomognemo građanima uštedjeti vrijeme i novac.

Omogućili smo svima da na jednom mjestu, brzo i jednostavno usporede i kupe najbolje za sebe. Jedinstveni smo po usluzi koju nudimo, a i kao poslodavac jer ovdje vlada otvorena i dinamična radna okolina. Volimo pse, voće i kavu, ali ipak više od svega komunicirati i pomagati klijentima da pronađu najbolju opciju za sebe bez odlaska u poslovnicu.

 

 

Pronalaziš se u opisu?

Ako nikad ne  ispuštaš mobitel iz ruke, a uvijek radiš 3 stvari odjednom; imaš izraženu empatiju i potrebu da svima pomogneš, mozak koji uvijek radi 100 na sat; voliš pričati s ljudima, a fitilj ti nikad ne pregori, nudimo ti tvoj posao iz snova!

Trebamo pojačanje u našoj korisničkoj podršci, pozitivnu energiju, entuzijazam i brzinu. Od tebe se očekuje da pomogneš našim klijentima kad te nazovu, pošalju email ili poruku na messenger i da istovremeno možeš koristiti više informatičkih sustava.

 

Ako se već sad znaš da je to posao kao stvoren za tebe – ne čitaj dalje, nego nam odmah pošalji CV i motivacijsko pismo na poslovi@kompare.hr!

 

Kakav je ovo zapravo posao? 

 • UGODAN: jer svakodnevno imaš priliku pomoći 100-tinama naših kupaca koji trebaju tvoju pomoć i stručnost, a da pritom ne moraš ništa aktivno prodavati!
 • PEDANTAN: jer svakodnevno pomažeš svojim kolegama u prodaji, računaš i pripremaš ponude osiguranja koje će oni poslati i iskomunicirati našim klijentima.
 • BRZ I ZANIMLJIV: jer niti jedna situacija nije ista i nikad nije dosadno pa radno vrijeme prođe u trenu.

 

Koga želimo?

Ako u malom prstu imaš osjećaj za pravi način komunikacije u pravom trenutku, kreativna si osoba koja želi učiti, a super atmosfera na poslu  ti je jako bitna, onda smo sigurni da ćeš se odlično uklopiti u naš tim. 

 • znaš i voliš raditi s ljudima?
 • imaš izraženu empatija, entuzijazam, sposobnost za multitasking, samostalnost i maksimalnu usmjerenost na klijenta?
 • karakterizira te lijepo izražavanje i poštovanje pravila komunikacije, strpljivost, pozitiva i ozbiljnost kad je rješavanje problema u pitanju?

Ako je na sva tri pitanja tvoj odgovor “da”, onda si ti prava osoba za naš tim. Godine, stručna sprema i predznanje o osiguranju ili telekomima su nam nebitni! Radimo u super pametnom informatičkom sustavu, ali dobro će ti doći aktivno poznavanje rada na računalu. Podržavamo zapošljavanje osoba s invaliditetom.

 

Kako ti zvuči?

 • ugovor na neodređeno (stalni radni odnos) uz stabilna i fiksna mjesečna primanja
 • rad u smjenama (po 6 ili 8 sati) radnim danom od 08:00 do 20:00 h + jedna subota u mjesecu ujutro
 • opuštena i prijateljska atmosfera bez ukočenih šefova i zategnutih kravata
 • zanimljiva tehnologija rada i inovativni načini prodaje
 • besplatne stručne edukacije (o proizvodima, alatima, prodajnim vještinama i sl.)

 

Ako još uvijek čitaš ovaj oglas, očito ti se posao sviđa, zato ne čekaj – pošalji nam životopis i motivacijsko pismo na poslovi@kompare.hr i postani Kompareovac ili Kompareovka!

 

Požuri, rok prijave je samo do 25.05.2018.! Čekamo te!

 

 

 

 

 

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Kontakt

ONLINE KUPOVINA

Kompare garancija Kompare poklon bon Postupak ugovaranja Načini plaćanja Česta pitanja

SIGURNOST KUPACA

GDPR Opći uvjeti Privole i pritužbe

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

© 2012-2019 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38