Specijalist(ica) za pružanje podrške korisnicima

 

 

Znaš li što je Kompare?

Kompare je vodeći hrvatski web servis za online ugovaranje svih vrsta polica osiguranja te telekom usluga. Mijenjamo tržišne i kupovne navike u Hrvata već 6 godina s misijom da pružimo vrhunsku uslugu i  pomognemo građanima uštedjeti vrijeme i novac.

Omogućili smo svima da na jednom mjestu, brzo i jednostavno usporede i kupe najbolje za sebe. Jedinstveni smo po usluzi koju nudimo, a i kao poslodavac jer ovdje vlada otvorena i dinamična radna okolina. Volimo pse, voće i kavu, ali ipak više od svega komunicirati i pomagati klijentima da pronađu najbolju opciju za sebe bez odlaska u poslovnicu.

 

 

Pronalaziš se u opisu?

Ako nikad ne  ispuštaš mobitel iz ruke, a uvijek radiš 3 stvari odjednom; imaš izraženu empatiju i potrebu da svima pomogneš, mozak koji uvijek radi 100 na sat; voliš pričati s ljudima, a fitilj ti nikad ne pregori, nudimo ti tvoj posao iz snova!

Trebamo pojačanje u našoj korisničkoj podršci, pozitivnu energiju, entuzijazam i brzinu. Od tebe se očekuje da pomogneš našim klijentima kad te nazovu, pošalju email ili poruku na messenger i da istovremeno možeš koristiti više informatičkih sustava.

 

Ako se već sad znaš da je to posao kao stvoren za tebe – ne čitaj dalje, nego nam odmah pošalji CV i motivacijsko pismo na poslovi@kompare.hr!

 

Kakav je ovo zapravo posao? 

 • UGODAN: jer svakodnevno imaš priliku pomoći 100-tinama naših kupaca koji trebaju tvoju pomoć i stručnost, a da pritom ne moraš ništa aktivno prodavati!
 • PEDANTAN: jer svakodnevno pomažeš svojim kolegama u prodaji, računaš i pripremaš ponude osiguranja koje će oni poslati i iskomunicirati našim klijentima.
 • BRZ I ZANIMLJIV: jer niti jedna situacija nije ista i nikad nije dosadno pa radno vrijeme prođe u trenu.

 

Koga želimo?

Ako u malom prstu imaš osjećaj za pravi način komunikacije u pravom trenutku, kreativna si osoba koja želi učiti, a super atmosfera na poslu  ti je jako bitna, onda smo sigurni da ćeš se odlično uklopiti u naš tim. 

 • znaš i voliš raditi s ljudima?
 • imaš izraženu empatija, entuzijazam, sposobnost za multitasking, samostalnost i maksimalnu usmjerenost na klijenta?
 • karakterizira te lijepo izražavanje i poštovanje pravila komunikacije, strpljivost, pozitiva i ozbiljnost kad je rješavanje problema u pitanju?

Ako je na sva tri pitanja tvoj odgovor “da”, onda si ti prava osoba za naš tim. Godine, stručna sprema i predznanje o osiguranju ili telekomima su nam nebitni! Radimo u super pametnom informatičkom sustavu, ali dobro će ti doći aktivno poznavanje rada na računalu. Podržavamo zapošljavanje osoba s invaliditetom.

 

Kako ti zvuči?

 • ugovor na neodređeno (stalni radni odnos) uz stabilna i fiksna mjesečna primanja
 • rad u smjenama (po 6 ili 8 sati) radnim danom od 08:00 do 20:00 h + jedna subota u mjesecu ujutro
 • opuštena i prijateljska atmosfera bez ukočenih šefova i zategnutih kravata
 • zanimljiva tehnologija rada i inovativni načini prodaje
 • besplatne stručne edukacije (o proizvodima, alatima, prodajnim vještinama i sl.)

 

Ako još uvijek čitaš ovaj oglas, očito ti se posao sviđa, zato ne čekaj – pošalji nam životopis i motivacijsko pismo na poslovi@kompare.hr i postani Kompareovac ili Kompareovka!

 

Požuri, rok prijave je samo do 25.05.2018.! Čekamo te!

 

 

 

 

 

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber