Prodajni savjetnik budućnosti!

 

 

Znaš li što je Kompare?

Kompare projekt smo pokrenuli prije 5 godina sa ciljem da promjenimo svijet (dobro ne baš svijet, prije tržišne i kupovne navike u Hrvata i regiji)!

Omogućili smo svima u Hrvatskoj da na jednom mjestu, brzo i jednostavno usporede i kupe ponude osiguravajućih kuća, telekom providera, opskrbljivača strujom i banaka.

U međuvremenu smo postali vodeći hrvatski web servis za usporedbu i online ugovaranje polica osiguranja i telekomunikacijskih usluga.

Naša misija je pomoći građanima da kroz vrhunsku uslugu uštede vrijeme i novac. Vizija je postati “njuškalo za financijske usluge” – najveći web servis u Hrvatskoj i regiji. Na toj viziji predano radi više od 40 ljudi, a očekujemo i tebe da nam se pridružiš.

Kakav je ovo zapravo posao?

Do sad je naše usluge koristilo više od 1,000.000 zadovoljnih korisnika. Dnevno imamo stotine kupaca koji zovu, pišu i javljaju se jer trebaju našu pomoć. Zauzimamo 60% direktne prodaje osiguranja u Hrvatskoj i imamo velike ambicije.

Kompare prodavači rade koristeći najnovije tehnologije, ne troše vrijeme na traženje kupaca ili cold calling, rade za sebe jer plaća raste ovisno o količini prodaje, imaju svaki dan priliku iznesti svoje ideje ili probleme na sastanku tima i rade u prijateljskom okruženju!

Tvoj posao je da odgovoriš na pitanja kupaca (telefonom, emailom), pomogneš im u odabiru i kupovini police osiguranja ili telekom paketa. Zovemo naše kupce i web posjetitelje koji su ostavili kontakt i sve one koji su tražili da ih nazovemo ili kontaktiramo. I naravno, da ih uvjeriš da uslugu ugovore preko nas jer od toga živimo.

Koga želimo?

Tražimo prodavača budućnosti, superstara u prodaji! Osnovne osobine koje očekujemo od tebe su ljubav prema prodaji i maksimalna usmjerenost na korisnika.

Od tebe ne tražimo nikakvo predznanje o samim uslugama koje obrađujemo, ali tražimo ljude koji žele, vole i imaju aftiniteta raditi u prodaji. Stručna sprema i godine su nebitni.

Kako ti zvuči?

 • ugovor na neodređeno (stalni radni odnos)
 • radi se u smjenama smjene (6 sati) radnim danom od 08:00 do 20:00 h + jedna subota u mjesecu ujutro
 • stimulativna i progresivna plaća koja isključivo ovisi o tvom angažmanu i uspjehu, uz garanciju fiksnih primanja
 • nagrađivanje dobrih rezultata
 • prilika za brzo napredovanje
 • opuštena i prijateljska atmosfera bez ukočenih šefova i zategnutih kravata
 • zanimljiva tehnologija rada i inovativni načini prodaje
 • rad na projektu s vizijom, kontinuiranim rastom i regionalnom perspektivom
 • besplatne stručne edukacije (o proizvodima, alatima, prodajnim vještinama i sl.)
 • posao u uredu Rijeci (Zamet – neposredna blizina Lidl-a)
 • nema terenskog rada (sve prodajne aktivnosti se vrše isključivo putem emaila i telefona)
 • besplatan parking

Par naših uvjeta?

 • visoka motiviranost za rad u prodaji
 • razvijene komunikacijske i prezentacijske vještine
 • samostalnost i brzina u radu i rješavanju pitanja i problema
 • lijepo izražavanje i poštivanje pravila u komunikaciji
 • spreman na predan, kontinuiran i težak rad, prodaja je težak posao i bez aktivnosti i discipline nema rezultata
 • nadprosječno poznavanje rada na računalu

Prepoznaješ se? Prijavi se!

Javi se na careers@kompare.hr i daj nam napiši par riječi o sebi, što znaš i ne znaš, predstavi nam se te nam reci zašto si baš TI pravi odabir za nas. Prodaj nam se!

Rok prijave: 28.02.2018.

 

Što kažu naši kupci o nama?

Poštovani,

dopustite mi da iskažem riječi pohvale cijenjenoj djelatnici i njezinom vrhunski profesionalnom angažmanu prilikom ponude police osiguranja za moj automobil.  Od samoga početka gospođa  je bila nenametljiva, izrazito ljubazna i uslužna. Na moje višekratne upite o detaljima ponude, uvijetima, drugim osiguravateljskim kućama, odgovorila je brzo, jasno i precizno. U procesu registracije svojega vozila kontaktirala su me još 2 portala i 3 osiguravateljske kuće. Odlučio sam se za ponudu gospođe zbog svega gore navedenoga i iznimno kvalitetnog pristupa i odnosa prema meni kao krajnjem korisniku. Princip “samo da je što jeftinije” nije uopće igrao ulogu u mom odabiru police osiguranja već odnos djelatnice portala KOMPARE.HR, cijenjene gospođe.
 
Ovim se putem još jednom zahvaljujem gospođi  s nadom da se njezin profesionalizam, vrhunska komunikacija i pristup klijentima cijeni i nagrađuje u Vašoj kući, KOMPARE.hr.
 
S izrazitim poštovanjem,
Zadovoljan klijent
 
P.S. Ponuđenu policu kupit ću 12.09.2017. (5 dana prije registracije svojega vozila). 

 

Nekategorizirano

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber