Prodajni savjetnik budućnosti!

 

 

Znaš li što je Kompare?

Kompare projekt smo pokrenuli prije 5 godina sa ciljem da promjenimo svijet (dobro ne baš svijet, prije tržišne i kupovne navike u Hrvata i regiji)!

Omogućili smo svima u Hrvatskoj da na jednom mjestu, brzo i jednostavno usporede i kupe ponude osiguravajućih kuća, telekom providera, opskrbljivača strujom i banaka.

U međuvremenu smo postali vodeći hrvatski web servis za usporedbu i online ugovaranje polica osiguranja i telekomunikacijskih usluga.

Naša misija je pomoći građanima da kroz vrhunsku uslugu uštede vrijeme i novac. Vizija je postati “njuškalo za financijske usluge” – najveći web servis u Hrvatskoj i regiji. Na toj viziji predano radi više od 40 ljudi, a očekujemo i tebe da nam se pridružiš.

Kakav je ovo zapravo posao?

Do sad je naše usluge koristilo više od 1,000.000 zadovoljnih korisnika. Dnevno imamo stotine kupaca koji zovu, pišu i javljaju se jer trebaju našu pomoć. Zauzimamo 60% direktne prodaje osiguranja u Hrvatskoj i imamo velike ambicije.

Kompare prodavači rade koristeći najnovije tehnologije, ne troše vrijeme na traženje kupaca ili cold calling, rade za sebe jer plaća raste ovisno o količini prodaje, imaju svaki dan priliku iznesti svoje ideje ili probleme na sastanku tima i rade u prijateljskom okruženju!

Tvoj posao je da odgovoriš na pitanja kupaca (telefonom, emailom), pomogneš im u odabiru i kupovini police osiguranja ili telekom paketa. Zovemo naše kupce i web posjetitelje koji su ostavili kontakt i sve one koji su tražili da ih nazovemo ili kontaktiramo. I naravno, da ih uvjeriš da uslugu ugovore preko nas jer od toga živimo.

Koga želimo?

Tražimo prodavača budućnosti, superstara u prodaji! Osnovne osobine koje očekujemo od tebe su ljubav prema prodaji i maksimalna usmjerenost na korisnika.

Od tebe ne tražimo nikakvo predznanje o samim uslugama koje obrađujemo, ali tražimo ljude koji žele, vole i imaju aftiniteta raditi u prodaji. Stručna sprema i godine su nebitni.

Kako ti zvuči?

 • ugovor na neodređeno (stalni radni odnos)
 • radi se u smjenama smjene (6 sati) radnim danom od 08:00 do 20:00 h + jedna subota u mjesecu ujutro
 • stimulativna i progresivna plaća koja isključivo ovisi o tvom angažmanu i uspjehu, uz garanciju fiksnih primanja
 • nagrađivanje dobrih rezultata
 • prilika za brzo napredovanje
 • opuštena i prijateljska atmosfera bez ukočenih šefova i zategnutih kravata
 • zanimljiva tehnologija rada i inovativni načini prodaje
 • rad na projektu s vizijom, kontinuiranim rastom i regionalnom perspektivom
 • besplatne stručne edukacije (o proizvodima, alatima, prodajnim vještinama i sl.)
 • posao u uredu Rijeci (Zamet – neposredna blizina Lidl-a)
 • nema terenskog rada (sve prodajne aktivnosti se vrše isključivo putem emaila i telefona)
 • besplatan parking

Par naših uvjeta?

 • visoka motiviranost za rad u prodaji
 • razvijene komunikacijske i prezentacijske vještine
 • samostalnost i brzina u radu i rješavanju pitanja i problema
 • lijepo izražavanje i poštivanje pravila u komunikaciji
 • spreman na predan, kontinuiran i težak rad, prodaja je težak posao i bez aktivnosti i discipline nema rezultata
 • nadprosječno poznavanje rada na računalu

Prepoznaješ se? Prijavi se!

Javi se na careers@kompare.hr i daj nam napiši par riječi o sebi, što znaš i ne znaš, predstavi nam se te nam reci zašto si baš TI pravi odabir za nas. Prodaj nam se!

Rok prijave: 28.02.2018.

 

Što kažu naši kupci o nama?

Poštovani,

dopustite mi da iskažem riječi pohvale cijenjenoj djelatnici i njezinom vrhunski profesionalnom angažmanu prilikom ponude police osiguranja za moj automobil.  Od samoga početka gospođa  je bila nenametljiva, izrazito ljubazna i uslužna. Na moje višekratne upite o detaljima ponude, uvijetima, drugim osiguravateljskim kućama, odgovorila je brzo, jasno i precizno. U procesu registracije svojega vozila kontaktirala su me još 2 portala i 3 osiguravateljske kuće. Odlučio sam se za ponudu gospođe zbog svega gore navedenoga i iznimno kvalitetnog pristupa i odnosa prema meni kao krajnjem korisniku. Princip “samo da je što jeftinije” nije uopće igrao ulogu u mom odabiru police osiguranja već odnos djelatnice portala KOMPARE.HR, cijenjene gospođe.
 
Ovim se putem još jednom zahvaljujem gospođi  s nadom da se njezin profesionalizam, vrhunska komunikacija i pristup klijentima cijeni i nagrađuje u Vašoj kući, KOMPARE.hr.
 
S izrazitim poštovanjem,
Zadovoljan klijent
 
P.S. Ponuđenu policu kupit ću 12.09.2017. (5 dana prije registracije svojega vozila). 

 

Nekategorizirano

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber