Javascript Developer (m/ž) – oglas više nije aktivan

 

ŠTO JE KOMPARE?

Kompare je centralno mjesto za online ugovaranje polica osiguranja te telekom usluga. Mijenjamo tržišne i kupovne navike u Hrvata već 8 godina s misijom da pružimo vrhunsku uslugu i  pomognemo građanima uštedjeti vrijeme i novac.

Omogućili smo svima da na jednom mjestu, brzo i jednostavno usporede i kupe najbolje za sebe. Jedinstveni smo po usluzi koju nudimo, a i kao poslodavac jer ovdje vlada otvorena i dinamična radna okolina. Volimo pse, voće i kavu, ali ipak više od svega komunicirati i pomagati klijentima da pronađu najbolju opciju za sebe bez odlaska u poslovnicu.

 

OPIS POSLA?

Imamo interni IT team kojeg bismo sada željeli proširiti. U potrazi smo za iskusnim Javascript developerima (Node, React) koji bi nam se pridružio na full-time.

Technology stack koji primarno koristimo je Node.js, React/Apollo/Redux, GraphQL, MongoDB, a produkcijski i dev serveri su managed sa rancher + docker.

Razvoj internih aplikacija i web stranice. Neke od njih su:

 • razvoj internih servisa za usporedbu cijena i izbacivanje ponuda
 • razvoj internog CRMa
 • razvoj web i mobilne aplikacije
 • razvoj webshopa

 

KVALIFIKACIJE

Poznavanje svih ili nekih tehnologija:

  • Node.js
  • React/Apollo/Redux
  • GraphQL
  • MongoDB

 

Nalazimo se u Rijeci i prednost imaju kandidati koji bi kroz neko vrijeme mogli dolaziti u ured na Zametu. No, može i remote rad uz povremene odlaske na nekoliko dana u Rijeku (plaćen prijevoz i smještaj u blizini ureda).

Nekategorizirano

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber