Ugovori Triglav auto osiguranje i za samo 1 kn dobiješ "anticovid" pokriće u iznosu od čak 2.100 kn!

U slučaju oboljenja od opće poznate bolesti Covid-19 osigurani ste na iznos od 2.100 kn.

Što je "anticovid" pokriće?

Triglav osiguranje uvijek pomaže kada je najpotrebnije. Uz ugovaranje auto osiguranja, za samo 1 kunu ugovorite dodatno anticovid pokriće u iznosu od 2.100kn.

U slučaju da se zarazite koronavirusom, morat ćete minimalno mjesec dana izbivati s posla. Za to vrijeme, osim vašeg zdravstvenog stanja bit će narušeno i ono financijsko budući da se za vrijeme bolovanja plaća znatno smanjuje. Baš zbog toga, itekako se isplati za svega 1 kunu ugovoriti i dodatno osiguranje za slučaj obolijevanja od virusa COVID19. Proizvod je namijenjen isključivo fizičkim osobama koje ugovaraju AO za osobna i laka teretna vozila.

Želim da me nazovete u roku 30 min!

Možeš dobiti više za svoj novac

Besplatno i iskreno

Tu je preko 40 iskusnih Kompareovaca koji u malom prstu imaju opće uvjete i sitna slova. Iskreno će ti reći čija ponuda osiguranja je najbolja za tebe.

Do 12 rata bez kamata

Plaćanje debitnim i kreditnim karticama.

Sigurna online kupovina

Možeš platiti i uplatnicom ili internetskim bankarstvom, ako ti kartice nisu drage. Uplata ide direktno na račun osiguravajuće kuće.

Polica odmah na e-mail

Nakon uplate na email ti stiže elektronska polica i vozi na tehnički, oni znaju da si osiguran!

Pročitaj iskustva naših kupaca...

Imaš pitanje?

Trebaš točan i iskren odgovor?

Tu smo za tebe od ponedjeljka do petka (08 - 20h). Subotom od 09 - 14h. Možeš nas nazvati na besplatni broj 01 555 0666 ili nam poslati svoj upit e-mailom.

Želim da me nazovete u roku 30 min!

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber