Putno zdravstveno osiguranje

1 Unos podataka

2 Prikaz top ponuda

3 Kupovina osiguranja

Unesi podatke i pregledaj cijene

Popunjavanjem aktivno pristaješ da te kontaktiramo mailom ili telefonski u svrhu koja je navedena za svaki od podataka. Pronaći ćemo osiguranje baš po tvojoj mjeri, ali te nećemo gnjaviti reklamama.

Koristimo samo radi bržeg dogovora oko ponude.

Informacije ugovaratelju osiguranja
KOMPARE PARTNERI
Nećemo vas kontaktirati u marketinške svrhe, već isključivo vezano za ovaj upit. Popunjavanjem ovih podataka aktivno pristajete da Kompare ispuni svoju svrhu - pomogne vam pronaći i ugovoriti osiguranje po vašoj mjeri.

Popunjavanje podataka je vaše slobodno izražavanje volje i nema pravnih posljedica. Pročitajte naše informacije o obradi osobnih podataka ,a ako promijenite mišljenje i ne budete više željeli našu pomoć, u svakom trenutku možete povući dopuštenje za korištenje podataka pozivom na broj telefona 01 555 0666, slanjem pisma na e-mail szop@kompare.hr ili ispunjavanjem obrasca.

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber