Što podrazumijeva flat mobilni internet

Flat mobilni internet za neograničeno surfanje gdje god se nalazite

Ako živite u mjestu gdje vam nije blizu centrala ili nemate dostupnu željenu brzinu fiksnog interneta, zbog dobro pokrivenog signala možete ugovoriti flat mobilni internet.

Velika prednost mobilnog interneta je upravo to što je mobilan, tj. što ne treba žicu za prijenos signala pa ga možete nositi sa sobom bilo gdje. Naravno, brzina ovisi o jačini signala koja će vrlo vjerojatno biti manja ako se udaljite od urbanog područja.

Ako mobilni internet želite koristiti samo kod kuće, brzina i stabilnost će također varirati ovisno o signalu, ali i opterećenosti mreže. Ako će, na primjer, u isto vrijeme surfati više ljudi, osjetit ćete da je wi-fi veza usporena.
U skladu s time, flat mobilni internet idealan je odabir za ruralna područja koja su slabije pokrivena telekom infrastrukturom.

Dodatna je prednostjednostavna i dostupna instalacija. Sve što vam treba je utičnica za struju u koju možete uključiti uređaj. Naravno, routeri najbolje “love” signal i uvijek su bolje rješenje od korištenja mobitela ili tableta za tu svrhu.

Ako vam treba najbolja opcija za flat mobilni internet, javite se Kompare stručnjacima koji će vam brzo, jednostavno i besplatno provjeriti i usporediti cijene svih velikih teleoperatora te ponuditi najbolju opciju.

Za sva vaša pitanja dostupni smo od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati i subotom od 9 do 14 sati na broj 01 555 0666.

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber