AKCIJA: Ugovori Allianz riziko osiguranje života već od 60-ak kn/mj.

Iskoristi akciju do 30. 11. 2021. i osiguraj se uz 30% popusta na osnovnu premiju. Financijska sigurnost najvažnijih osoba u tvom životu.

SAZNAJ VIŠE

Allianz riziko životno osiguranje

Policom riziko osiguranja života štitiš svoje najmilije u slučaju smrti, bilo da je riječ o nezgodi ili posljedici bolesti. Svota osiguranja koja se isplaćuje u slučaju smrti može iznositi do 94.999 eura, a iznos koji se isplaćuje nije oporeziv. Samostalno biraš korisnika osiguranja.

Dogovorena premija za uplatu i iznos za isplatu u slučaju smrti se ne mijenjaju.

Želim da me nazovete u roku 30 min!

Primjer izračuna

Zdrava osoba od 35 godina uplaćujući iznos od 8,2 EUR-a/mj. kroz 10 godina osigurana je na iznos od 63.694,00 EUR u slučaju smrti u prometnoj nezgodi i 31.847,00 EUR za slučaj smrti uslijed nezgode ili prirodne smrti.

Akcija do 30. 11. 2021.

Akcija traje do 30. 11. 2021., a policu ugovaraš uz 30% popusta na osnovnu premiju osiguranja. Minimalno trajanje osiguranja je 10 godina, već od 60-ak kn/mj.

Prednosti riziko osiguranja

Riziko životno osiguranje pruža financijsku zaštitu obitelji, povoljnije uvjete za stambene kredite i visoke osigurane svote uz mala ulaganja.

Sigurna i jednostavna kupovina

Ponuda i upute za plaćanje stižu na tvoj na e-mail, a policu besplatno šaljemo na tvoju adresu odmah nakon što zabilježimo uplatu premije.

Imaš pitanje?

Želiš objektivan odgovor?

Tu smo za tebe od ponedjeljka do petka od 8 do 20h, a subotom od 9 do 14h. Nazovi nas na 01 555 0666 ili zatraži ponudu besplatno i bez obaveze.

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber