AKCIJA: Ugovori Allianz riziko osiguranje života već od 44 kn/mj.

Iskoristi akciju do 30.04.2021. i osiguraj se uz 30% popusta na premiju. Financijska sigurnost najvažnijih osoba u tvom životu.

SAZNAJ VIŠE

Allianz riziko životno osiguranje

Policom riziko osiguranja života štitiš svoje najmilije u slučaju smrti, bilo da je riječ o nezgodi ili posljedici bolesti. Svota osiguranja koja se isplaćuje u slučaju smrti može iznositi do 94.999 EUR-a, a iznos koji se isplaćuje nije oporeziv. Samostalno biraš korisnika osiguranja.

Dogovorena premija za uplatu i iznos za isplatu u slučaju smrti se ne mijenjaju.

Želim da me nazovete u roku 30 min!

Primjer izračuna

Zdrava osoba od 25 godina uplaćujući iznos od 5,82 EUR-a/mj. kroz 10 godina osigurana je na iznos od 87.720,00 EUR u slučaju smrti u prometnoj nezgodi.

Akcija do 30.04.2021.

Akcija traje do 30.04.2021., a policu ugovaraš uz 30% popusta na premiju osiguranja. Minimalno trajanje osiguranja je 10 godina, već od 44 kn/mj.

Prednosti riziko osiguranja

Riziko životno osiguranje pruža financijsku zaštitu obitelji, povoljnije uvjete za stambene kredite te visoke osigurane svote uz mala ulaganja.

Sigurna i jednostavna kupovina

Ponuda i upute za plaćanje stižu na tvoj na e-mail, a policu besplatno šaljemo na tvoju adresu odmah nakon što zabilježimo uplatu premije.

Imaš pitanje?

Želiš objektivan odgovor?

Tu smo za tebe od ponedjeljka do petka 08 do 20 h, a subotom od 09 do 14 h. Nazovi nas na 01 555 0666 ili zatraži ponudu besplatno i bez obaveze.

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
kompare.hr stranica zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možete pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber