AKCIJA: Ugovori Allianz riziko osiguranje života već od 60-ak kn/mj.

Iskoristi akciju do 30. 11. 2021. i osiguraj se uz 30% popusta na osnovnu premiju. Financijska sigurnost najvažnijih osoba u tvom životu.

SAZNAJ VIŠE

Allianz riziko životno osiguranje

Policom riziko osiguranja života štitiš svoje najmilije u slučaju smrti, bilo da je riječ o nezgodi ili posljedici bolesti. Svota osiguranja koja se isplaćuje u slučaju smrti može iznositi do 94.999 eura, a iznos koji se isplaćuje nije oporeziv. Samostalno biraš korisnika osiguranja.

Dogovorena premija za uplatu i iznos za isplatu u slučaju smrti se ne mijenjaju.

Želim da me nazovete u roku 30 min!

Primjer izračuna

Zdrava osoba od 35 godina uplaćujući iznos od 8,2 EUR-a/mj. kroz 10 godina osigurana je na iznos od 63.694,00 EUR u slučaju smrti u prometnoj nezgodi i 31.847,00 EUR za slučaj smrti uslijed nezgode ili prirodne smrti.

Akcija do 30. 11. 2021.

Akcija traje do 30. 11. 2021., a policu ugovaraš uz 30% popusta na osnovnu premiju osiguranja. Minimalno trajanje osiguranja je 10 godina, već od 60-ak kn/mj.

Prednosti riziko osiguranja

Riziko životno osiguranje pruža financijsku zaštitu obitelji, povoljnije uvjete za stambene kredite i visoke osigurane svote uz mala ulaganja.

Sigurna i jednostavna kupovina

Ponuda i upute za plaćanje stižu na tvoj na e-mail, a policu besplatno šaljemo na tvoju adresu odmah nakon što zabilježimo uplatu premije.

Imaš pitanje?

Želiš objektivan odgovor?

Tu smo za tebe od ponedjeljka do petka od 8 do 20h, a subotom od 9 do 14h. Nazovi nas na 01 555 0666 ili zatraži ponudu besplatno i bez obaveze.

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber