Pickbox NOW je streaming videoteka na zahtjev koju možete gledati neograničeno bilo gdje i bilo kada. U ponudi se nalazi nekoliko tisuća sati premijera, hit-serija, filmskih klasika i animiranih crtića.

Prednosti Pickboxa

Jedinstvena ponuda serija – Pickbox donosi hit-serije koje nisu dostupne u regiji, s posebnim naglaskom na svjetskim hitovima i europskoj produkciji. Program je prilagođen ukusu publike s naših prostora.

Preveden sadržaj – na četiri jezika: slovenski, hrvatski, srpski i makedonski, te je time dostupan svima bez obzira na znanje stranih jezika.

Bogat sadržaj za cijelu obitelj – uz filmove koji su svrstani u apsolutne klasike kinematografije, Pickbox sadrži i bogat izbor novih, ali i starijih animiranih filmova.

Moguće gledanje na više uređaja – na svim računalima, TV uređajima, smartphone i tablet uređajima

HD kvaliteta videa – prilagođena brzini internetske veze i uređaju na kojem se gleda

Novi naslovi svaki mjesec – Sve serije i filmove Pickbox kupuje na određeno vremensko razdoblje, tako da će svaki mjesec stizati novi, ali i odlaziti neki drugi sadržaj.

Pickbox NOW moguće je besplatno ugovoriti putem Kompare.hr, a birate između 3 paketa:

Bez ugovorne obveze, bez reklama, na probni period od 30 dana!

Trenutno možete gledati premijere serija: Moć, Povrh jezera, Vikinzi, Uhvatite malog, Rivijera, Mladi vukodlak, Valkira, Misteriji Frankie Drake, Agatha Christie (Nesreća nevinih i Ubojstva po abecedi), Let heroja (Izraelska hit-serija), Dijamanti, Crvena kraljica (Ukrajinska hit-serija), Kondor, Krvnu srodstvo, Druga strana nogometa (Španjolska hit-serija), Osveta u štiklama (Turska hit-serija), Istina (Španjolska hit-serija), Siva zona, Cardinal, Mary ubija ljude, Istina o slučaju Harryja Queberta, Žrtva, Crne udovice, Spasi me…

*Za neometano gledanje potrebna je veza minimalne brzine 2 Mbps.

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber