TV programi i servisi za filmofile i serijoljupce

kompare_filmofili 01

Istinskim filmofilima i serijoljupcima osnovna ponuda TV programa bilo kojeg operatera poslužit će vam isključivo za nabijanje kilometraže na daljinskom upravljaču.

Od Kuma do Ralja

To ne znači da su filmovi i serije koji se nude na programima u osnovnim paketima poput Kina TV, Foxa ili Cinestara loši ili da igrani sadržaj zastarijeva s vremenom. Naprotiv, filmovi poput Kuma ili Iskupljenja u Shawshanku gotovo od prvog prikazivanja ne skidaju se s lista najboljih, a zahvaljujući Raljama svakog ljeta imamo najmanje jedan kino hit s neuništivim morskim psom.

Nikad dosta sadržaja

Filmofilima je naprosto potrebno što više sadržaja jer gotovo da i nema onoga što im već nije prošlo kroz oči. Produkcija je sve skuplja, svježih ideja sve manje, a gledatelja je sve teže prikovati za fotelju. Silan novac ulaže se u industriju zabave pa nije ni čudo što se najbolji sadržaj mora dodatno naplaćivati.

HBO

Neprikosnoveni vladar u kategoriji dodatnih filmskih programa je HBO! Ovaj program nudi mnoštvo vlastitog sadržaja i veliku vrijednost za novac, a da stvar bude još bolja, operateri ga često nude besplatno u promotivnim akcijama, barem na nekoliko prvih mjeseci.

Sinkronizirani crtići

Filmovi i serije bez reklama emitiraju se 24 sata dnevno na pet programa (HBO 1,2,3 i Cinemax 1,2), s obaveznim hrvatskim podnaslovima i gdjekad sinkroniziranim crtanim filmovima što će cijeniti najmlađi članovi obitelji.

HBO GO

Usto, tu je i HBO GO paket s više od 700 filmova i brojnim vrhunskim serijama (Igre Prijestolja, Westworld, Sopranos…) koje možete gledati na svojem mobitelu, laptopu, kućnom računalu ili TV-u.

Pickbox

Pickbox nudi 3000 sati serija, filmova i crtića. Bio je prvi servis koji je nudio (i još uvijek nudi) hrvatske podnaslove. Pretežito je orijentiran na serije, i to najviše one europske produkcije, ali i „hotove“. U pitanju su serije koje se na Pickboxu prikazuju nekoliko sati nakon svjetske premijere. Zbog velikog izbora Disneyevih crtanih filmova zanimljiv je obiteljima s malom djecom. Napomena za filmofile: Umjesto holivudskih blockbustera, Pickbox TV preferira filmske klasike.

Oyo.hr

Oyo.hr specifičan je po tomu što nudi domaće serije i ostale programe Nove TV i to prije televizijske premijere, bez reklama. U ponudi je 5000 sati video sadržaja. Uz gledanje video sadržaja na zahtjev, dostupni su i klasični televizijski kanali OYO Cinema, OYO Family, Nova World te Nova TV i Doma TV.

Usporedite i odaberite najpovoljniji telekom paket! →

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber