TV programi i servisi za filmofile i serijoljupce

kompare_filmofili 01

Istinskim filmofilima i serijoljupcima osnovna ponuda TV programa bilo kojeg operatera poslužit će vam isključivo za nabijanje kilometraže na daljinskom upravljaču.

Od Kuma do Ralja

To ne znači da su filmovi i serije koji se nude na programima u osnovnim paketima poput Kina TV, Foxa ili Cinestara loši ili da igrani sadržaj zastarijeva s vremenom. Naprotiv, filmovi poput Kuma ili Iskupljenja u Shawshanku gotovo od prvog prikazivanja ne skidaju se s lista najboljih, a zahvaljujući Raljama svakog ljeta imamo najmanje jedan kino hit s neuništivim morskim psom.

Nikad dosta sadržaja

Filmofilima je naprosto potrebno što više sadržaja jer gotovo da i nema onoga što im već nije prošlo kroz oči. Produkcija je sve skuplja, svježih ideja sve manje, a gledatelja je sve teže prikovati za fotelju. Silan novac ulaže se u industriju zabave pa nije ni čudo što se najbolji sadržaj mora dodatno naplaćivati.

HBO

Neprikosnoveni vladar u kategoriji dodatnih filmskih programa je HBO! Ovaj program nudi mnoštvo vlastitog sadržaja i veliku vrijednost za novac, a da stvar bude još bolja, operateri ga često nude besplatno u promotivnim akcijama, barem na nekoliko prvih mjeseci.

Sinkronizirani crtići

Filmovi i serije bez reklama emitiraju se 24 sata dnevno na pet programa (HBO 1,2,3 i Cinemax 1,2), s obaveznim hrvatskim podnaslovima i gdjekad sinkroniziranim crtanim filmovima što će cijeniti najmlađi članovi obitelji.

HBO GO

Usto, tu je i HBO GO paket s više od 700 filmova i brojnim vrhunskim serijama (Igre Prijestolja, Westworld, Sopranos…) koje možete gledati na svojem mobitelu, laptopu, kućnom računalu ili TV-u.

Pickbox

Pickbox nudi 3000 sati serija, filmova i crtića. Bio je prvi servis koji je nudio (i još uvijek nudi) hrvatske podnaslove. Pretežito je orijentiran na serije, i to najviše one europske produkcije, ali i „hotove“. U pitanju su serije koje se na Pickboxu prikazuju nekoliko sati nakon svjetske premijere. Zbog velikog izbora Disneyevih crtanih filmova zanimljiv je obiteljima s malom djecom. Napomena za filmofile: Umjesto holivudskih blockbustera, Pickbox TV preferira filmske klasike.

Oyo.hr

Oyo.hr specifičan je po tomu što nudi domaće serije i ostale programe Nove TV i to prije televizijske premijere, bez reklama. U ponudi je 5000 sati video sadržaja. Uz gledanje video sadržaja na zahtjev, dostupni su i klasični televizijski kanali OYO Cinema, OYO Family, Nova World te Nova TV i Doma TV.

Usporedite i odaberite najpovoljniji telekom paket! →

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Kontakt

ONLINE KUPOVINA

Kompare garancija Kompare poklon bon Postupak ugovaranja Načini plaćanja Česta pitanja

SIGURNOST KUPACA

GDPR Opći uvjeti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

© 2012-2019 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38