EON TV i njegove funkcionalnosti

Uz EON, svaki TV postaje smart TV

EON TV je TV platforma s bogatim TV sadržajem i pristupom Video klubu. Radi se o super kombinaciji interneta i televizije koja je potpuno mobilna, što znači da ju uvijek možete nositi sa sobom i koristiti bilo gdje u Hrvatskoj.

Za korištenje usluge potreban vam je samo pristup brzom i stabilnom internetu, a aplikaciju možete koristiti na svim uređajima – televizoru, pametnom telefonu, računalu, tabletu i Smart TV-u.
Uz to, na jednom računu možete otvoriti do 5 profila.

Kada otvorite svoj profil, primijetit ćete da EON uči što volite i počinje s preporukama sadržaja koji bi vas mogao zanimati što znači da nakon nekog vremena možete očekivati potpuno personalizirani TV i Video klub sadržaj.
Svoje omiljene serije, filmove i emisije moći ćete pronaći na jednom mjestu, točnije u kategoriji “Moji sadržaji”. Uz to, dostupan je i EON KIDS, novo okruženje s dječjim TV kanalima i Video klub sadržajima u kojima će djeca sigurno uživati.

Uz EON TV koji možete gledati na tamnoj ili svijetloj pozadini, omogućeno je i gledanje TV sadržaja do 7 dana unatrag te postoji mogućnost početka gledanja sadržaja na jednom uređaju, a nastavak na drugom.

Naravno, programi ovise o paketu koji odaberete. Provjerite EON TV popis kanala i saznajte koje sve programe uključuju 3 moguće opcije.

Ako imate kakvih pitanja za EON uslugu, javite se Kompare stručnjacima koji će vam rado objasniti sve što želite.
Za sva vaša pitanja dostupni smo od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati i subotom od 9 do 14 sati na broj 01 555 0666.

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber