TV – još uvijek jako popularan

EON TV paket

Bez obzira na internet koji se trenutno najviše koristi, TV je još uvijek jako popularan među svim generacijama.

Ako želite spojiti internet i TV, EON ima odličnu TV platformu – EON TV koju možete koristiti na svim uređajima. Bogati sadržaj i pristup Video klubu sada možete nositi sa sobom bilo gdje i uvijek uživati u raznim vrstama sadržaja.

TV i dalje ima veliku ulogu u edukativnom i zabavnom sadržaju, pogotovo za djecu. EON TV paket recimo nudi EON KIDS koji je prilagođen TV kanalima i Video klub sadržajima u kojima će djeca moći uživati. TV programi za djecu mogu uključivati Mini TV, Pikaboo, RTL Kockicu, Vavoom, Nickelodeon, Disney Channel, Cartoon Network, Nick Jr., Nicktoons, Minimax, Disney Junior, Boomerang, BabyTV, Jim Jam.

Uz dječje programe, ovaj paket također nudi sportske, dokumentarne, domaće, regionalne, informativne, zabavne, filmske, glazbene, internacionalne i programe za odrasle te uz to pristup Video Klubu s najviše 19 tisuća naslova.

Uz to, sada sadržaj koji gledate možete i potpuno personalizirati. Na temelju onog što ste gledali ranije, ova će usluga nakon nekog vremena početi s preporukama sadržaja koji bi vas mogao zanimati što će sigurno i ubrzati vašu odluku u sljedećem odabiru.

Ako imate bilo kakvih pitanja za EON uslugu i pripadajuće funkcionalnosti, javite se Kompareovcima radnim danom od 8 do 20 sati ili subotom od 9 do 14 sati na broj 01 555 0666 kako bi vam objasnili sve što vas zanima.

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber