Unesi podatke za izračun cijena

Datum rođenja

Datum rođenja potreban je za izračunavanje cijene. Cijene se mijenjaju ovisno o starosnoj skupini kojoj pripadate, npr. osoba od 25 godina imat će drugu cijenu police od osobe stare 67 godina.

Mail i broj telefona

Mail i broj telefona služe nam za slanje ponude i preporuke najbolje štednje. Upisivanjem podataka niste obvezni kupiti osiguranje, a svoje podatke možete povući u bilo kojem trenu. Ne gnjavimo te reklamama.

Od koga mogu očekivati poziv?

Upoznaj naše stručne i drage kolegice iz odjela zdravstvenih osiguranja

Ivana Barišić

Voditeljica odjela prodaje zdravstvenih osiguranja, ovlaštena zastupnica u osiguranju

Diplomirana ekonomistica s 10 godišnjim iskustvom u osiguranju. Dalmatinka koja voli Rijeku, ali ne i riječku kišu. Mama najljepše djevojčice koja istinski uživa sve slobodno vrijeme provoditi u prirodi okružena obitelji.

Ivana Bakić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Voli pričati s ljudima, a naš zdravstveni sustav i svaku ponudu dopunskog zdravstvenog osiguranja poznaje u dušu. Jedino je važno da joj nije dosadno i da ima posla.

Dolores Starčević

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

S obzirom na dugogodišnje iskustvo u osiguranju, ne čudi što je postala Kompareovka. Iznimno pedantna i detaljna kad su upiti naših klijenta u pitanju. Slobodno vrijeme nastoji provesti u prirodi.

Lorena Mihalić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Kulturologinja koja se bolje snalazi u osiguranjima nego u muzeju. Obožava mineralnu i jagode, a najproduktivnija je kad ima puno posla.

Želim da me nazovete u roku 30 min!

Informacije ugovaratelju osiguranja >

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu, pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacijama o obradi osobnih podataka

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovog obrasca

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber