AKCIJA: Ugovori Wiener dopunsko zdravstveno 3 mjeseca gratis

Akcija traje do 30.04.2021., a polica dopunskog te oslobađa troškova kod liječnika i u bolnici. Iskaznica je sredstvo plaćanja. Već od 45 kn/mj. uz 3 mjeseca gratis.

SAZNAJ VIŠE

Wiener dopunsko osiguranje

Wiener CLASSIC DOPUNSKO zdravstveno osiguranje pokriva troškove svih participacija iz obveznog zdravstvenog osiguranja u punom iznosu i bez ograničenja.

Policu možeš ugovoriti za sebe uz poček do 6 mjeseci, bilo kojeg člana obitelji ili prijatelja!Želim da me nazovete u roku 30 min!

Bez participacije

Uz dopunsko zdravstveno ne moraš brinuti o troškovima kod liječnika, prilikom pregleda ili u slučaju bolničkog liječenja. Pokrivene su sve participacije iz obveznog zdravstvenog osiguranja.

Akcija do 30.04.2021.

Akcija traje do 30.04.2021., a pravo na ugovaranje police dopunskog zdravstvenog osiguranja 3 mjeseca gratis imaju sve osobe koje s važećom policom Wiener obveznog auto osiguranja.

Plaćanje iskaznicom

Svi koji ugovore Wiener dopunsko osiguranje dobivaju iskaznicu koja vrijedi kao sredstvo plaćanja u ugovorenim zdravstvenim ustanovama.

Brza i jednostavna kupovina

Ponudu i upute za plaćanje šaljemo na e-mail, a platiti možeš uplatnicom ili karticama do 12 rata. Policu odmah dobiješ na email, a iskaznicu besplatno poštom.

Imaš pitanje?

Želiš objektivan odgovor?

Tu smo za tebe od ponedjeljka do petka 08 do 20 h, a subotom od 09 do 14 h. Nazovi nas na 01 555 0666 ili zatraži ponudu besplatno i bez obaveze.

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber