Thou3 je vidio
još ništa

Koji tretira lik i poteze slavnog gospodina Don Kihota iz La Mancha

U jednom selu u Manči, na čije ime ne marim da se opominjem, nije mnogo vremena kako je živio jedan plemić od onih, koji imaju koplje u prednjem tremu, oklocan štit, mršava konja i psa za lov. Olja neka više od goveđine nego ovčevine, o večeri po najviše isjeckano začinjeno meso subotom bolji obroci, petkom sočivo, po koji golub dodatka nedeljom, to mu potroši tri četvrtine dohodaka.

Ostatak ode na haljinu od tanke tkanine, na hlače od svile i na cipele za praznike, a u ostale dane preko sedmice zadovoljavao se sivom tkaninom, srednje kvalitete. U svojoj kući imao je gazdaricu, koja je prešla četrdeset godina, koja je imala nećakinju koja još nije imala dvadeset godina, onda jedno sluškinju za polje i dvorište, koja je sedlala konja i cijepala drva. Naš džentlmen imao je oko pedest godina; bio je jake građe, mršav, suha lica, velik ranoranioc i ljubitelj lova.

Koji tretira lik i poteze čuvenog Don Kihota iz La Mancha. mario

Koji tretira prvu genijalnu dosjetku Don Kihota napravljenu od kuće.

Pri čemu je povezan način na koji je Don Kihot sebe nazivao vitezom.

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber