Životno osiguranje sa garantiranom dobiti

Basler sigurna investicija

 

Budućnost možemo planirati, ali ne možemo predvidjeti sve izazove koje nam život nosi. Basler osiguranje Zagreb dobro razumije potrebu za sigurnošću, koja je osnovna potreba svakog čovjeka. Zadovoljstvo nam je preporučiti Vam proizvod Basler sigurna investicija – osiguranje života za slučaj smrti i doživljenja s jednokratnom uplatom premije i garantiranom dobiti. Ovo moderno životno osiguranje Vam pruža sigurno ulaganje te financijsku zaštitu Vas i Vaše obitelji!

Primjer 1
“Imam 33 godine i nedavno sam postao otac malog Ivana. Dolaskom novog člana te proširenjem obitelji, morat ćemo uskoro preurediti stambeni prostor. Ne želim podizati kredit pa sam odlučio štediti za adaptaciju, kako moja supruga kaže, našeg malog obiteljskog gnijezda. Idealno ulaganje na 6 godina će mi pomoći da povećam svoju sadašnju ušteđevinu i tako omogućim svojoj obitelji stan po mjeri kakav priželjkujemo.”
Marko, 33 godine

Živimo u vremenu u kojem su prometne nesreće česta pojava. U posljednjih 10 godina na hrvatskim se cestama prosječno događalo 62.000 prometnih nesreća. Godišnje je u prometu stradalo 23.000 osoba, od čega su 582 osobe smrtno stradale. Basler osiguranje Zagreb u sklopu „Svijeta sigurnosti“ redovito educira vozače o važnosti prevencije te potiče na odgovorno ponašanje prema svim sudionicima u prometu. Poučeni ovim crnim statistikama u naš smo proizvod Basler sigurna investicija uključili i osiguranje u slučaju prometne nezgode. Basler osiguranje Zagreb u slučaju najgoreg scenarija, odnosno smrti uslijed prometne nezgode, isplaćuje dvostruki osigurani iznos.

Primjer 2
“Odmalena obožavam talijansku kulturu i sve što ima veze s tom zemljom. Nekoliko sam puta posjetila Rim i Firenzu, a željela bih barem godinu dana bezbrižno živjeti i putovati Italijom. Odavno sam počela štedjeti, a kako nisam sklona rizičnim ulaganjima svoju ću studentsku kasicu garantirano uvećati s Basler sigurnom investicijom. Za vrijeme trajanja osiguranja posvetit ću se usavršavanju omiljenog talijanskog jezika…”
Marina, 21 godina

Basler sigurna investicija će vam pružiti:
• financijsku sigurnost u slučaju nepredviđenih životnih okolnosti
• zaštitu Vaše obitelj za slučaj smrti uzrokovane prometnom nesrećom
• povećani prinos na uložena sredstva
• izvor sredstava za dodatnu mirovinu
garantiranu dobit
Vaša pitanja:
Tko se može osigurati?
Osobe od 18 do 65 godina života.
Koliko traje osiguranje?
Osiguranje se ugovara na 6 godina.
Kada se plaća premija?
Jednokratno kod sklapanja osiguranja.
Kolika je minimalna uplata?
1.000 EUR, a maksimalni osigurani iznos nije limitiran.

 

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber