Želite ugodno živjeti? Štedite!

Ako ste vi ili netko od vaših prijatelja pod utjecajem ovih loših navika, možda vam nekoliko činjenica pomogne da ih zamijenite jednom dobrom navikom – štednjom.

Štednja je temelj svih ostalih financijskih aktivnosti u životu. Bezbrižan život lakše ostvaruju uspješne i odgovorne osobe. Važno je samo da što ranije shvatimo i prihvatimo da nas financije prate kroz cijeli život. Trenuci kao što su rođenje djeteta, školovanje, vjenčanje, bolovanje, kupovina nekretnine, rastava, putovanje, mirovina… zahtijevaju planiranje i novac. Bolje je da do njega dođete štednjom nego zaduživanjem.

Štednja podrazumijeva financijsku neovisnost. A financijska neovisnost pomaže i u ostvarivanju svih drugih sloboda. Bez dugova i u plusu lakše se živi, dok zloupotrebljeni minusi, krediti i dugovi od nas stvaraju robove.

Lijepe stvari lakše su dostupne uz štednju. Putovanje života, bavljenje omiljenim hobijem ili oplemenjeni životni prostor sasvim su dobar poticaj za štednju.

I ružne trenutke lakše prebrodimo uz stabilne financije. Bolest, otkaz ili smrt člana obitelji zasigurno su emotivno teške situacije. Kad ih već ne možemo izbjeći, možemo ih proživjeti dostojanstveno, bez napornih financijskih frustracija te egzistencijalnog straha i tjeskobe zbog troškova koje one donose.

Osobe koje štede imaju više samopouzdanja od onih koje su u dugovima. Osim toga, lakše im je pozitivno razmišljati čak i u teškim životnim situacijama.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber