5 razloga zašto kupiti obvezno auto osiguranje na Kompare

5-razloga-auto-osiguranje-kompare

Svaka osiguravajuća kuća tvrdi da baš kod njih dobivate najpovoljniju cijenu auto osiguranja. Kako biti siguran? Usporedite sve ponude na kompare.hr i u nekoliko minuta doznajte koja od njih vam nudi najbolju vrijednost za vaš novac.

 

Zašto kupovati na kompare.hr:

 

  1. Niža cijena nego u poslovnici  

Kupovinom na kompare.hr garantiramo vam i do 10% niže cijene nego u poslovnici. Ugovorite li policu auto osiguranja online možete uštedjeti i do 500 kn u odnosu na cijene koje se nude u stanici za tehnički pregled.

 

  1. Mi radimo sve, vi samo birate   

Ne trebate gubiti vrijeme i raspitivati se kod svake osiguravajuće kuće posebno. Mi to radimo za vas. U 3 klika doći ćete do najpovoljnijeg obveznog ili kasko osiguranja za vaš automobil . Sve iz udobnosti vašeg doma.

 

  1. e-Polica spašava vas čekanja

U gužvi ste i zaista niste raspoloženi za čekanje u redovima? Nakon što odaberete najpovoljnije auto osiguranje te način plaćanja, policu jednostavno isprintajte i odmah možete na tehnički.

 

  1. Imate pitanja? Mi imamo odgovore.  

Postavite nam pitanje na chatu, mailom ili ostavite broj da vas nazovemo. Naši prodajni predstavnici znaju sva sitna slova, razlike i mogućnosti. Dnevno pomažu desecima ljudi i za vas će složiti najbolju ponudu – besplatno i bez obveze

 

  1. Radimo za vas, ne za osiguravajuće kuće

Osiguravajuće kuće jesu naši partneri koji nam pomažu u prezentaciji točnih informacija za usporedbu, no mi ne favoriziramo niti jednu od njih. Važno nam je da vama osiguramo najpovoljnije auto osiguranje.     

 

Kliknite i usporedite cijene auto osiguranja →

 

Želiš povoljnije i kvalitetnije auto osiguranje?

Pridruži nam se pa ćemo ti reći kako!