Zašto dvije police dopunskog zdravstvenog vrijede više

Razmišljate o ugovaranju dopunskog zdravstvenog osiguranja? Ili ga imate, ali i dalje plaćate lijekove s B liste participacijom većom od 100 kuna mjesečno? Donosimo nekoliko savjeta kako uštedjeti koju kunu više u novčaniku.

Kada se isplati ugovoriti još jednu policu zdravstvenog osiguranja

Lijekove na recept ćete morati platiti čak i ako ostvarujete pravo na besplatno dopunsko zdravstveno osiguranje HZZO-a. Naravno, plaćat ćete ih i ako imate ugovorenu policu dopunskog zdravstvenog koja u pokriću nema B listu lijekova.

U toj situaciji najviše će vam se isplatiti ugovaranje još jedne police dopunskog zdravstvenog osiguranja one koja će pokriti B listu lijekova. Važno je napomenuti da, ako ostvarujete pravo na besplatnu policu dopunskog preko HZZO-a, ne trebate je otkazivati.

Zašto je dobro ugovoriti policu dopunskog zdravstvenog?

Uz ovu policu osiguranja uštedjet ćete na troškovima zdravstvenih usluga koje nisu pokrivene policom obaveznog osiguranja. Participacija iznosi 20 posto pune cijene zdravstvene usluge. Osim toga, čitav je niz usluga koje obavezno zdravstveno osiguranje ne pokriva.

Bez police dopunskog zdravstvenog osiguranja morat ćete posegnuti za novčanikom prilikom svakog bolničkog liječenja, specijalističkog pregleda i dijagnostike. Morat ćete plaćati i preuzimanja lijekova izdanih na recept, ortopedskih i drugih pomagala, odlaska kod zubara i protetike te fizikalne rehabilitacije.

Ako želite znati na čemu ćete uštedjeti ugovaranjem police, saznajte detaljan popis troškova koje pokriva dopunsko zdravstveno.

Koju policu osiguranja odabrati?

Vrlo je malo zdravstvenih usluga koje pokriva osnovno zdravstveno osiguranje pa se ugovaranje police dopunskog osiguranja može isplatiti već prilikom prvog posjeta zdravstvenoj ustanovi.

Vrijedno je spomenuti da se police dopunskog zdravstvenog osiguranja razlikuju po opsegu pokrića koje nude, a samim tim i po cijeni. Primjera radi, polica HZZO-a pokriva samo lijekove koji se nalaze na A listi, dok komercijalni osiguravatelji u ponudi imaju i police koje pokrivaju B listu.

Mi vam možemo pomoći da odaberete ponudu koja će vam najviše odgovarati i pritom je najmanje platite, a sve vam možemo ugovoriti online. Za sve detalje kontaktirajte nas na broj 01 555 0666 radnim danom od 8 do 20 sati.

Kliknite i ugovorite svoju policu dopunskog zdravstvenog osiguranja! →

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber