Zašto dvije police dopunskog zdravstvenog vrijede više

Razmišljate o ugovaranju dopunskog zdravstvenog osiguranja? Ili ga imate, ali i dalje plaćate lijekove s B liste participacijom većom od 100 kuna mjesečno? Donosimo nekoliko savjeta kako uštedjeti koju kunu više u novčaniku.

Kada se isplati ugovoriti još jednu policu zdravstvenog osiguranja

Lijekove na recept ćete morati platiti čak i ako ostvarujete pravo na besplatno dopunsko zdravstveno osiguranje HZZO-a. Naravno, plaćat ćete ih i ako imate ugovorenu policu dopunskog zdravstvenog koja u pokriću nema B listu lijekova.

U toj situaciji najviše će vam se isplatiti ugovaranje još jedne police dopunskog zdravstvenog osiguranja one koja će pokriti B listu lijekova. Važno je napomenuti da, ako ostvarujete pravo na besplatnu policu dopunskog preko HZZO-a, ne trebate je otkazivati.

Zašto je dobro ugovoriti policu dopunskog zdravstvenog?

Uz ovu policu osiguranja uštedjet ćete na troškovima zdravstvenih usluga koje nisu pokrivene policom obaveznog osiguranja. Participacija iznosi 20 posto pune cijene zdravstvene usluge. Osim toga, čitav je niz usluga koje obavezno zdravstveno osiguranje ne pokriva.

Bez police dopunskog zdravstvenog osiguranja morat ćete posegnuti za novčanikom prilikom svakog bolničkog liječenja, specijalističkog pregleda i dijagnostike. Morat ćete plaćati i preuzimanja lijekova izdanih na recept, ortopedskih i drugih pomagala, odlaska kod zubara i protetike te fizikalne rehabilitacije.

Ako želite znati na čemu ćete uštedjeti ugovaranjem police, saznajte detaljan popis troškova koje pokriva dopunsko zdravstveno.

Koju policu osiguranja odabrati?

Vrlo je malo zdravstvenih usluga koje pokriva osnovno zdravstveno osiguranje pa se ugovaranje police dopunskog osiguranja može isplatiti već prilikom prvog posjeta zdravstvenoj ustanovi.

Vrijedno je spomenuti da se police dopunskog zdravstvenog osiguranja razlikuju po opsegu pokrića koje nude, a samim tim i po cijeni. Primjera radi, polica HZZO-a pokriva samo lijekove koji se nalaze na A listi, dok komercijalni osiguravatelji u ponudi imaju i police koje pokrivaju B listu.

Mi vam možemo pomoći da odaberete ponudu koja će vam najviše odgovarati i pritom je najmanje platite, a sve vam možemo ugovoriti online. Za sve detalje kontaktirajte nas na broj 01 555 0666 radnim danom od 8 do 20 sati.

Kliknite i ugovorite svoju policu dopunskog zdravstvenog osiguranja! →

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber