Vipnet postao A1: Što to znači za vas korisnike

Ako ste na VIP-u, jeste li primijetili da vam pored oznake jačine signala više ne piše Vip, već A1? Bez brige, to je samo Vipnet službeno promijenio naziv kompanije u A1 Hrvatska i tako je za više od 2 milijuna svojih korisnika postao A1.

kompare A1

Zakoračite u digitalno doba uz A1

A1 brend svojim korisnicima, kažu, želi pružiti uslugu bez premca. To znači da žele čvrsto stati na poziciju lidera kada su u pitanju nove tehnologije, velike brzine i različiti multimedijalni uređaji, pišu u priopćenju.

Mijenja se tržište, mijenja se i naziv

Kada je početkom 90-ih internet tek došao u Hrvatsku, promet na svjetskoj razini iznosio je svega 100 GB dnevno. Danas samo A1 mreža u Hrvatskoj bilježi taj promet u 15 sekundi.  Kada govorimo o svjetskoj razini, svi korisnici mjesečno zajedno naprave više od 15 EB mobilnog prometa. Uzmemo li u obzir da 56% toga otpada na video sadržaj, možemo reći da smo već ozbiljno zakoračili u digitalno doba.

Promjene u navikama i potrebama korisnika u digitalnoj evoluciji, prepoznao je i A1, navode. Tako su iz tradicionalnog telekom operatera prerasli u digitalnu kompaniju, koja svojom novom strategijom ima namjeru postati vodič svojih korisnika kroz digitalno doba.  Zato će nastaviti razvijati najmodernije infrastrukture, kao što su: 5G tehnologije, optika i mreže nove generacije.

Tomato ostaje svoj

Kako bi život svojih korisnika učinili lakšim, odlučili su objediniti svoj portfelj usluga. Tako je B.net sada dostupan u okviru A1 ponude proizvoda i usluga, dok je Vip Metronet Business Solutions brend postao A1 Business Solutions. No, Tomato se neće mijenjati. Ovaj brend ostaje kao takav prisutan na hrvatskom tržištu.

Ne morate ništa mijenjati

Ako vas je oblio hladan znoj kada ste čuli da je Vipnet postao A1, možete odahnuti. Promjene za korisnike proći će neprimjetno. To znači da nema potrebe za promjenom opreme, pretplatničkih brojeva, SIM kartica niti ugovora o trajnom nalogu, kako za Vip tako i za B.net usluge. Neiskorišteni Vipme bonovi, kao i sredstva koja su vam ostala na računu vrijede i nakon promjene.

Promijenit će vam se tek naziv mreže iz VIP u A1 HR. Ako se to do sada nije dogodilo na vašem uređaju, potrebno ga je ugasiti i ponovno pokrenuti. Slično je i s izbornikom TV sučelja, koje će tijekom mjeseca postati vidljive svim korisnicima u obliku promjena u dizajnu. No, ne brinite. Postojeće e-mail adrese te pristupni podaci za usluge ostat će nepromijenjeni.

Pokloni i popusti za korisnike

Vrhunsko digitalno iskustvo je slađe uz posebne poklone, kojima je A1 odlučio proslaviti nastale promjene sa svojim korisnicima. Tijekom cijelog listopada, dok se testiraju internetske brzine, mreža i uživanje u premium sadržajima, kupovinom na prodajnim mjestima ili web stranici postojeći korisnici mogu ostvariti vrijedne popuste.

1.200 kuna jeftiniji TV ili mobilni uređaj po vlastitom izboru uz aktivaciju nove mobilne ili fiksne linije, nikako nije loša ušteda. Osim toga, korisnici digitalne i satelitske televizije te A1 Xplore TV usluge (nekadašnja Vip NOW usluga) cijeli će listopad moći besplatno uživati u svim PlanetSport kanalima i ekskluzivnim prijenosima UEFA Lige prvaka.

Uz to, sve postojeće i nove korisnike mobilne aplikacije u Moj A1 aplikaciji čeka atraktivan poklon od 10GB za pretplatnike i 2GB za korisnike na bonove koji se mogu iskoristiti do kraja istog mjeseca.

Kako do dodatnih gigabajta?

Kako je Vipnet postao A1, a samim time i B.net, neki nazivi proizvoda su se promijenili. Između ostalog, aplikacija za korisnike Moj Vip postala je Moj A1. Stoga, želite li i vi uživati u dodatnim gigabajtima, potrebno je otići u App store/Google play te preuzeti novu verziju nekadašnje Moj Vip aplikacije. Vaši dodatni gigabajti će vas čekati u novoj Moj A1 aplikaciji.

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber