Uz Croatia dopunsko B lista gratis!

Uz Croatia dopunsko osiguranje B lista je gratis! Polica dopunskog od Croatia osiguranja kada ju se ugovara s B listom je donedavno bila najskuplja na tržištu (97 kuna), no sada možete ugovoriti policu Croatia osiguranja uz B listu po cijeni osnovnog pokrića police i to za 67 kuna za prvu godinu osiguranja! 

To znači da je svim klijentima omogućen pristup znatno većem broju lijekova, posebno onih skupljih u odnosu na samu osnovnu listu. Cijene takvih lijekova nerijetko premašuju 500 kuna.

Uz Croatia dopunsko osiguranje B lista gratis je akcija Croatia zdravstvenog osiguranja koja traje do 05.12.2015. i mogu je iskoristiti svi građani do 60 godina. Ugovorite dopunsko zdravstveno osiguranje kuće Croatia i ostvarite godišnju uštedu od čak 360 kuna.

Nazovite kompare.hr savjetnika za dopunsko zdravstveno osiguranje na 01/5550666 i zatražite više informacija o akciji!

Ugovorite Croatia osiguranje online! →

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber