Usporedi.hr- najbolje što kupac može izabrati

 

Zagreb, 30. svibnja 2013. – Nakon 5 godina postojanja, portal usporedi.hr dobio je potpuno novi dizajn, novi algoritam uspoređivanja, brze i pregledne testove i ocjene osamdeset posto uređaja prije kupnje. Tu je i mogućnost ocjenjivanja uređaja od strane korisnika. Portal prati najnovije svjetske vijesti i teme vezane uz mobilne uređaje, fotoaparate, ostale gadgete i aplikacije.

Ukupno osamdeset posto uređaja iz glavnih kategorija je testirano od stručnih recenzenata portala kako bi korisnici dobili relevantne podatke o uređajima. Za jednostavniji prikaz svakom uređaju su dodijeljene ocijene, fotografije i video zapisi. Na temelju ocjena naših autora generira se top lista uređaja i u samo par klikova korisnik može saznati koji su to najkvalitetniji fotoaparati ili pametni mobiteli na tržištu, u ovom trenutku. Korisnik može istodobno usporediti tri uređaja, a posebnost je mogućnost usporedbe brzih testova što trenutno ne nudi nijedan website u svijetu.

Od 2007. do danas, usporedi.hr – specijalizirani site za tehnologiju i prijenosne gadgete, imao je više od 6 milijuna posjeta s preko 19 milijuna pregleda stranica.

 „Prateći svjetske trendove, ali i usvajajući zahtjeve naših stalnih posjetitelja i partnera  napravili smo kvalitetne izmjene na web portalu. Želja nam je bila osuvremeniti pristup, ali prvenstveno učiniti što jednostavnijim pregled gadgeta na domaćem tržištu“, izjavio je Matko Pecotić, direktor i vlasnik portala usporedi.hr. „Važno nam je uspostaviti kvalitetni odnos s našim prodajnim partnerima, ali prije svega cilj je omogućiti posjetiteljima portala da njihova odluku pri kupnju bude zasnovana na pravovaljanim i provjerenim informacijama.“

Od 2007. do danas, usporedi.hr – specijalizirani site za tehnologiju i prijenosne gadgete, imao je više od 6 milijuna posjeta s preko 19 milijuna pregleda stranica. S novim, jednostavnim i preglednim web sučeljem korisniku je omogućeno da u samo minutu i pol odluči koji prijenosni gadget želi kupiti.

Na portalu usporedi.hr možete usporediti karakteristike više od 200 mobilnih uređaja, a OVDJE možete provjeriti cijenu uređaja u pojedinim pretplatničkim tarifama.

 

Usporedite teleoperatere i uštedite! →

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Kontakt

ONLINE KUPOVINA

Kompare garancija Kompare poklon bon Postupak ugovaranja Načini plaćanja Česta pitanja

SIGURNOST KUPACA

GDPR Opći uvjeti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

© 2012-2019 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38