UNIQA uvodi prvo dopunsko zdravstveno za djecu

Od 23. travnja 2019. UNIQA osiguranje u ponudi ima dopunsko osiguranje za djecu od 0 do 18 godina, ali i novi cjenik te proširena pokrića.

UNIQA-osiguranje

Osiguranje mališana za 125 kuna

UNIQA je promjene započela novitetom na hrvatskom tržištu osiguranja. Prvi su na ugovaranje ponudili police dopunskog zdravstvenog osiguranja za djecu i mlade. Mogu se ugovoriti već od rođenja djeteta pa sve do 18 godine života, po cijeni od 125 kuna mjesečno, što će vas po danu koštati tek nešto manje od 5 kuna.

Uz B listu i drugo liječničko mišljenje

Osim roditelja manje i veće djece, promjene koje UNIQA uvodi razveselit će i sve starije od 35 godina. Ukinuta je gornja dobna granica, čime je ugovaranje dopunskog postalo još dostupnije za tisuće građana. Uz pokriće troškova lijekova s B liste do 1.200 kuna godišnje, s UNIQA policom dopunskog ostvarit ćete i pravo na uslugu drugog liječničkog mišljenja, što nije loše imati “u rezervi”.

Pokrivena brojna zdravstvena stanja

Drugo mišljenje stručnjaka često je neophodno, a ponekad i spasonosno. Dobra je vijest što je ovom policom usluga omogućena kod niza oboljenja koja najčešće pogađaju hrvatsko stanovništvo. Među njih se ubrajaju kardiovaskularne bolesti, karcinomi, neplodnost te endokrinološke poteškoće, a dostupan je i cjelokupan popis bolesti za koje je moguće zatražiti drugo liječničko mišljenje.

Vrijedi napomenuti i kako ovu korisnu uslugu podržava MEDIGUIDE, zbog čega se na popisu ustanova nalaze medicinske institucije kao što je naveliko poznata i priznata Children’s Hospital of Philadelphia.

 

Kliknite i ugovorite svoju policu dopunskog zdravstvenog osiguranja! →

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Kontakt

ONLINE KUPOVINA

Kompare garancija Kompare poklon bon Postupak ugovaranja Načini plaćanja Česta pitanja

SIGURNOST KUPACA

GDPR Opći uvjeti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

© 2012-2019 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38