UNIQA uvodi prvo dopunsko za djecu

Od 23. travnja 2019. UNIQA osiguranje u ponudi ima dopunsko za djecu od 0 do 18 godina, ali i novi cjenik te proširena pokrića.

UNIQA-osiguranje

Osiguranje mališana za 125 kuna

UNIQA je promjene započela novitetom na hrvatskom tržištu osiguranja. Prvi su na ugovaranje ponudili police dopunskog zdravstvenog osiguranja za djecu i mlade. Dopunsko za djecu može se ugovoriti već od rođenja djeteta pa sve do 18 godine života, po cijeni od 125 kuna mjesečno, što će vas po danu koštati tek nešto manje od 5 kuna.

Uz B listu i drugo liječničko mišljenje

Osim roditelja manje i veće djece, promjene koje UNIQA uvodi razveselit će i sve starije od 35 godina. Ukinuta je gornja dobna granica, čime je ugovaranje dopunskog postalo još dostupnije za tisuće građana. Uz pokriće troškova lijekova s B liste do 1.200 kuna godišnje, s UNIQA policom dopunskog ostvarit ćete i pravo na uslugu drugog liječničkog mišljenja, što nije loše imati “u rezervi”.

Pokrivena brojna zdravstvena stanja

Drugo mišljenje stručnjaka često je neophodno, a ponekad i spasonosno. Dobra je vijest što je ovom policom usluga omogućena kod niza oboljenja koja najčešće pogađaju hrvatsko stanovništvo. Među njih se ubrajaju kardiovaskularne bolesti, karcinomi, neplodnost te endokrinološke poteškoće, a dostupan je i cjelokupan popis bolesti za koje je moguće zatražiti drugo liječničko mišljenje.

Vrijedi napomenuti i kako ovu korisnu uslugu podržava MEDIGUIDE, zbog čega se na popisu ustanova nalaze medicinske institucije kao što je naveliko poznata i priznata Children’s Hospital of Philadelphia.

Kliknite i ugovorite svoju policu dopunskog zdravstvenog osiguranja! →

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber