UNIQA uvodi prvo dopunsko zdravstveno za djecu

Od 23. travnja 2019. UNIQA osiguranje u ponudi ima dopunsko osiguranje za djecu od 0 do 18 godina, ali i novi cjenik te proširena pokrića.

UNIQA-osiguranje

Osiguranje mališana za 125 kuna

UNIQA je promjene započela novitetom na hrvatskom tržištu osiguranja. Prvi su na ugovaranje ponudili police dopunskog zdravstvenog osiguranja za djecu i mlade. Mogu se ugovoriti već od rođenja djeteta pa sve do 18 godine života, po cijeni od 125 kuna mjesečno, što će vas po danu koštati tek nešto manje od 5 kuna.

Uz B listu i drugo liječničko mišljenje

Osim roditelja manje i veće djece, promjene koje UNIQA uvodi razveselit će i sve starije od 35 godina. Ukinuta je gornja dobna granica, čime je ugovaranje dopunskog postalo još dostupnije za tisuće građana. Uz pokriće troškova lijekova s B liste do 1.200 kuna godišnje, s UNIQA policom dopunskog ostvarit ćete i pravo na uslugu drugog liječničkog mišljenja, što nije loše imati “u rezervi”.

Pokrivena brojna zdravstvena stanja

Drugo mišljenje stručnjaka često je neophodno, a ponekad i spasonosno. Dobra je vijest što je ovom policom usluga omogućena kod niza oboljenja koja najčešće pogađaju hrvatsko stanovništvo. Među njih se ubrajaju kardiovaskularne bolesti, karcinomi, neplodnost te endokrinološke poteškoće, a dostupan je i cjelokupan popis bolesti za koje je moguće zatražiti drugo liječničko mišljenje.

Vrijedi napomenuti i kako ovu korisnu uslugu podržava MEDIGUIDE, zbog čega se na popisu ustanova nalaze medicinske institucije kao što je naveliko poznata i priznata Children’s Hospital of Philadelphia.

 

Kliknite i ugovorite svoju policu dopunskog zdravstvenog osiguranja! →

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Kontakt

ONLINE KUPOVINA

Kompare poklon bon Postupak ugovaranja Načini plaćanja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

GDPR Opći uvjeti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Politika obrade osobnih podataka Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38