Trio paketi na jesenskim akcijama


Tradicionalno tijekom jeseni telekomunikacijski operatori uvode promotivne akcije u svoje ponude.
kompare.hr usporedio je ponude svih telekom operatora i otkrio tko nudi najpovoljnije pakete trio pakete – interneta, televizije i telefona.
Uvidom u ponude i cijene na kompare.hr/telekomunikacije izdvajamo tri trenutno najpovoljnija ponuđača, a to su B.net, Iskon i Optima Telekom.

B.net
B.net nudi paket interneta, televizije i telefona za 230,53 kn mjesečno. Uz sklapanje ugovora na dvije godine, prvih 6 mjeseci ostvarujete pravo na besplatno surfanje što znači da je cijena prvih 6 mjeseci 129 kn. Paket sadržava internet brzinu  do 12Mb/s  (minimalno 8,4 Mb/s), televiziju sa 40 programa i neograničeno telefoniranje prema svim nacionalnim fiksnim mrežama.
Iskon 
Iskon nudi Iskon.TRIO Plus paket čija cijena je 275,79 kn. Uz potpisivanje ugovora na 2 godine korisnici mogu birati između dvije pogodnosti:
• 50% popusta na mjesečnu naknadu (mjesečna naknada prva 3 mjeseca iznosi 137,89) ili
• Tablet za 59 kn.
Paket sadrži flat internet brzine do 5Mb/s, televiziju sa 80 programa i 60 besplatnih minuta prema nacionalnim fiksnim mrežama.
Optima
Optima nudi O3TVsurf+ za cijenu od 265 kn mjesečno uz ugovor na dvije godine. Također,novi korisnici uz UO na dvije godine ostvaruju pravo na nižu naknadu za OptiTV FULL paket i HBO Premium. Paket uključuje flat-rate internet brzine do 4Mb/s, televiziju sa 80 programa i 500 minuta razgovora u fiksnoj nacionalnom mreži po cijeni od 0,06 kn/min.
Pratite ponude i cijene svih ponuđača telekomunikacijskih usluga na kompare.hr!

 

Usporedite teleoperatere i uštedite! →

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Klikni ovdje za odjavu sa newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber