Trio paketi na jesenskim akcijama


Tradicionalno tijekom jeseni telekomunikacijski operatori uvode promotivne akcije u svoje ponude.
kompare.hr usporedio je ponude svih telekom operatora i otkrio tko nudi najpovoljnije pakete trio pakete – interneta, televizije i telefona.
Uvidom u ponude i cijene na kompare.hr/telekomunikacije izdvajamo tri trenutno najpovoljnija ponuđača, a to su B.net, Iskon i Optima Telekom.

B.net
B.net nudi paket interneta, televizije i telefona za 230,53 kn mjesečno. Uz sklapanje ugovora na dvije godine, prvih 6 mjeseci ostvarujete pravo na besplatno surfanje što znači da je cijena prvih 6 mjeseci 129 kn. Paket sadržava internet brzinu  do 12Mb/s  (minimalno 8,4 Mb/s), televiziju sa 40 programa i neograničeno telefoniranje prema svim nacionalnim fiksnim mrežama.
Iskon 
Iskon nudi Iskon.TRIO Plus paket čija cijena je 275,79 kn. Uz potpisivanje ugovora na 2 godine korisnici mogu birati između dvije pogodnosti:
• 50% popusta na mjesečnu naknadu (mjesečna naknada prva 3 mjeseca iznosi 137,89) ili
• Tablet za 59 kn.
Paket sadrži flat internet brzine do 5Mb/s, televiziju sa 80 programa i 60 besplatnih minuta prema nacionalnim fiksnim mrežama.
Optima
Optima nudi O3TVsurf+ za cijenu od 265 kn mjesečno uz ugovor na dvije godine. Također,novi korisnici uz UO na dvije godine ostvaruju pravo na nižu naknadu za OptiTV FULL paket i HBO Premium. Paket uključuje flat-rate internet brzine do 4Mb/s, televiziju sa 80 programa i 500 minuta razgovora u fiksnoj nacionalnom mreži po cijeni od 0,06 kn/min.
Pratite ponude i cijene svih ponuđača telekomunikacijskih usluga na kompare.hr!

 

Usporedite teleoperatere i uštedite! →

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber