Trio paketi na jesenskim akcijama


Tradicionalno tijekom jeseni telekomunikacijski operatori uvode promotivne akcije u svoje ponude.
kompare.hr usporedio je ponude svih telekom operatora i otkrio tko nudi najpovoljnije pakete trio pakete – interneta, televizije i telefona.
Uvidom u ponude i cijene na kompare.hr/telekomunikacije izdvajamo tri trenutno najpovoljnija ponuđača, a to su B.net, Iskon i Optima Telekom.

B.net
B.net nudi paket interneta, televizije i telefona za 230,53 kn mjesečno. Uz sklapanje ugovora na dvije godine, prvih 6 mjeseci ostvarujete pravo na besplatno surfanje što znači da je cijena prvih 6 mjeseci 129 kn. Paket sadržava internet brzinu  do 12Mb/s  (minimalno 8,4 Mb/s), televiziju sa 40 programa i neograničeno telefoniranje prema svim nacionalnim fiksnim mrežama.
Iskon 
Iskon nudi Iskon.TRIO Plus paket čija cijena je 275,79 kn. Uz potpisivanje ugovora na 2 godine korisnici mogu birati između dvije pogodnosti:
• 50% popusta na mjesečnu naknadu (mjesečna naknada prva 3 mjeseca iznosi 137,89) ili
• Tablet za 59 kn.
Paket sadrži flat internet brzine do 5Mb/s, televiziju sa 80 programa i 60 besplatnih minuta prema nacionalnim fiksnim mrežama.
Optima
Optima nudi O3TVsurf+ za cijenu od 265 kn mjesečno uz ugovor na dvije godine. Također,novi korisnici uz UO na dvije godine ostvaruju pravo na nižu naknadu za OptiTV FULL paket i HBO Premium. Paket uključuje flat-rate internet brzine do 4Mb/s, televiziju sa 80 programa i 500 minuta razgovora u fiksnoj nacionalnom mreži po cijeni od 0,06 kn/min.
Pratite ponude i cijene svih ponuđača telekomunikacijskih usluga na kompare.hr!

 

Usporedite teleoperatere i uštedite! →