5 razloga zašto ugovoriti trio paket na kompare.hr

U potrazi ste za idealnim paketom telefona, interneta i TV-a?

Zamislite samo koliko bi vam vremena trebalo da kontaktirate sve operatore na tržištu, dobijete ponude, usporedite ih u detalje i tek onda donesete odluku o najisplativijoj opciji za trio paket.

Radije to vrijeme utrošite na nešto drugo, a Kompareovcima prepustite usporedbu ponuda svih ponuđača i čitanje sitnih slova ugovora.

Od vas tražimo samo da nam objasnite što točno želite, nakon čega ćemo pronaći opciju koja najbolje odgovara vašim potrebama.

U nastavku teksta saznajte što nas razlikuje od ostalih i zašto je telekom usluge najbolje ugovoriti putem kompare.hr.

telekom paketi, trio paketi

1. Nudimo individualni pristup

Na kompare.hr svakom korisniku pristupamo individualno. Pakete uspoređujemo prema kriterijima koji su vama bitni: cijena, brzina interneta, željeni TV programi, besplatne minute i dostupnost infrastrukture. Nakon toga slijedi tehnička provjera dostupnosti za sve ponuđače kako biste znali kakvu brzinu interneta možete očekivati.

2. Znamo za sve akcije koje su u tijeku

Upoznati smo sa svim aktualnim akcijama teleoperatora, čak i s onima koje ne dobijete putem e-maila ili za njih ne čujete u medijima. Ako imate priliku ugovoriti paket u kojem se ne naplaćuje uspostava poziva ili su u ponudu uvršteni novi TV programi, rado ćemo vas o tomu obavijestiti.

3. Odgovaramo na tehnička pitanja bez preusmjeravanja

Možda ste navikli da vas operateri, kada imate pitanja o tehničkim stvarima, preusmjeravaju na druge službe. Ponekad dobijete informaciju koju tražite, no čekanje često zna potrajati. Kod naših kolega možete dobiti odgovor na sva tehnička pitanja. Savjetnik na telefonu je educirana osoba s dugogodišnjim iskustvom rada u telekom industriji, zna situaciju “s terena” te će vam brzo dati kvalitetne i stručne informacije.

4. Sve informacije imate na jednom mjestu

Ponude svih velikih nacionalnih teleoperatora možete usporediti vrlo jednostavno i to iz udobnosti vlastitog doma. Nakon što upišete adresu, mi ćemo provjeriti dostupnost i sve moguće opcije. Kada se odlučite za paket koji vam odgovara, za potpisivanje ugovora ne morate odlaziti u poslovnice – sve možete obaviti od kuće.

5. Uvijek komunicirate s istom osobom

Kad god nam se javite s nekim pitanjem ili problemom, razgovarat ćete s istom osobom koja zna sve što ste se dogovorili u prethodnom razgovoru. Zamislite, imate osobu koja će sve riješiti umjesto vas – zvanje, slanje mailova i uspoređivanje paketa. Također, vaš vam je savjetnik na raspolaganju i nakon što aktivirate željenu uslugu.

Ako ne trebate trio paket, već želite samo internet i tv, fiksni internet bez ugovorne obveze, mobilni internet ili vas zanimaju najbolje mobilne tarife, sve možete pronaći i brzo ugovoriti na kompare.hr.

Za sva vaša pitanja dostupni smo od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati i subotom od 10 do 14 sati na kontakt broj 01 555 0666.

Ako trio paket ili bilo koju drugu telekom uslugu želite ugovoriti odmah, uzdajte se u nas i riješite sve za čas! 😉

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber