Telekom pakete, auto osiguranje i dopunsko ugovorite od kuće

Tisuće ljudi mjesečno pronalazi najbolje telekom pakete za svoju lokaciju, povoljnije police auto osiguranja te idealno dopunsko osiguranje online, putem kompare.hr servisa. 

ugovoriti online

Kod nas možete u par klikova i 10-ak sekundi doznati cijene i ponude 10 osiguravajućih kuća, 7 telekoma i 8 dopunskih zdravstvenih osiguranja. Uz to su vam uvijek na raspolaganju naši stručni savjetnici koji surađuju sa svima navedenima, ali uvijek rade – za vas

Toliko toga, a sve online i od kuće

U vrijeme epidemije u kojoj je glavni savjet nadležnih upravo što manje izlazaka iz kuće, što manje kretanja među većom količinom ljudi, kompare.hr vam može pomoći da izbjegnete barem neke izlaske. 

Naši vam savjetnici, nažalost, ne mogu otići u nabavku namirnica i toalet papira, ali će vam rado pomoći u odabiru osiguranja i telekom paketa. U ovom trenutku preporučene izolacije, svi rade od kuće, i svi su vam dostupni putem e-maila ili telefona. 

Idealan telekom paket postoji

HRT 3 je trenutačno najtraženiji TV program među roditeljima. Budući da se nastava ovih dana odvija upravo putem tog kanala, pobrinite se da ga vaša djeca imaju. U istom trenutku se pobrinite i da vi doma imate internetsku vezu koja neće svako malo pucati.

Paket interneta, TV-a i telefona, koji najviše odgovara vašim potrebama i vašoj lokaciji, pronaći ćemo između 50-ak aktualnih ponuda 7 domaćih telekoma. 

Dopunsko zdravstveno po mjeri 

Baš kao što je kvalitetna internetska veza potrebna svakom domu, potrebno je i osiguranje, posebice zdravlja. Ne zaboravite da ono nema cijenu i da zbilja ne vrijedi čekati da vam se nešto dogodi.

Vi čuvajte svoje zdravlje slušajući preporuke stručnjaka, a nama prepustite papirologiju. Na kompare.hr moguće je usporediti cijene i ugovoriti dopunsko zdravstveno osiguranje online. Za vas ćemo usporediti sve ponude i pronaći vam najbolju, a vaše je da jednim klikom to potvrdite.

Bliži se vrijeme za auto osiguranje?

U slučaju da vam u razdoblju produženog boravka doma istječe registracija, ne morate čekati trenutak da iziđete van i odete do neke od poslovnica osiguravajućih kuća, ili na stanicu za tehnički pregled. Auto osiguranje možete dogovoriti putem interneta.

Besplatna dostava dokumentacije

Bez obzira na to koja vam usluga koju nudi kompare.hr trebala – polica auto osiguranja, mobilne usluge ili neki od telekom paketa – sva potrebna papirologija dostavlja se besplatno.

Ugovorite li, primjerice, policu auto osiguranja, dobit ćete odmah na mail e-policu s kojom možete na tehnički. Dakle, trebate li: 

Policu auto osiguranja 

Telekom paket po mjeri vaših potreba ili lokacije 

Dopunsko zdravstveno osiguranje

… Znate kome se obratiti iz sigurnosti vlastitog doma. Ne zaboravite provjeriti (u gornjem lijevom izborniku) koje još usluge možete putem naše stranice ugovoriti online i od kuće. 

Sve to, naravno, besplatno i uz stručni savjet. 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Klikni ovdje za odjavu sa newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber