Telekom pakete, auto osiguranje i dopunsko ugovorite od kuće

Tisuće ljudi mjesečno pronalazi najbolje telekom pakete za svoju lokaciju, povoljnije police auto osiguranja te idealno dopunsko osiguranje online, putem kompare.hr servisa. 

ugovoriti online

Kod nas možete u par klikova i 10-ak sekundi doznati cijene i ponude 10 osiguravajućih kuća, 7 telekoma i 8 dopunskih zdravstvenih osiguranja. Uz to su vam uvijek na raspolaganju naši stručni savjetnici koji surađuju sa svima navedenima, ali uvijek rade – za vas

Toliko toga, a sve online i od kuće

U vrijeme epidemije u kojoj je glavni savjet nadležnih upravo što manje izlazaka iz kuće, što manje kretanja među većom količinom ljudi, kompare.hr vam može pomoći da izbjegnete barem neke izlaske. 

Naši vam savjetnici, nažalost, ne mogu otići u nabavku namirnica i toalet papira, ali će vam rado pomoći u odabiru osiguranja i telekom paketa. U ovom trenutku preporučene izolacije, svi rade od kuće, i svi su vam dostupni putem e-maila ili telefona. 

Idealan telekom paket postoji

HRT 3 je trenutačno najtraženiji TV program među roditeljima. Budući da se nastava ovih dana odvija upravo putem tog kanala, pobrinite se da ga vaša djeca imaju. U istom trenutku se pobrinite i da vi doma imate internetsku vezu koja neće svako malo pucati.

Paket interneta, TV-a i telefona, koji najviše odgovara vašim potrebama i vašoj lokaciji, pronaći ćemo između 50-ak aktualnih ponuda 7 domaćih telekoma. 

Dopunsko zdravstveno po mjeri 

Baš kao što je kvalitetna internetska veza potrebna svakom domu, potrebno je i osiguranje, posebice zdravlja. Ne zaboravite da ono nema cijenu i da zbilja ne vrijedi čekati da vam se nešto dogodi.

Vi čuvajte svoje zdravlje slušajući preporuke stručnjaka, a nama prepustite papirologiju. Na kompare.hr moguće je usporediti cijene i ugovoriti dopunsko zdravstveno osiguranje online. Za vas ćemo usporediti sve ponude i pronaći vam najbolju, a vaše je da jednim klikom to potvrdite.

Bliži se vrijeme za auto osiguranje?

U slučaju da vam u razdoblju produženog boravka doma istječe registracija, ne morate čekati trenutak da iziđete van i odete do neke od poslovnica osiguravajućih kuća, ili na stanicu za tehnički pregled. Auto osiguranje možete dogovoriti putem interneta.

Besplatna dostava dokumentacije

Bez obzira na to koja vam usluga koju nudi kompare.hr trebala – polica auto osiguranja, mobilne usluge ili neki od telekom paketa – sva potrebna papirologija dostavlja se besplatno.

Ugovorite li, primjerice, policu auto osiguranja, dobit ćete odmah na mail e-policu s kojom možete na tehnički. Dakle, trebate li: 

Policu auto osiguranja 

Telekom paket po mjeri vaših potreba ili lokacije 

Dopunsko zdravstveno osiguranje

… Znate kome se obratiti iz sigurnosti vlastitog doma. Ne zaboravite provjeriti (u gornjem lijevom izborniku) koje još usluge možete putem naše stranice ugovoriti online i od kuće. 

Sve to, naravno, besplatno i uz stručni savjet. 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber