Stručni savjeti na financijskom tržištu

Odaberite sami na kompare.hr
Osim odgovorne procjene vlastitih želja i mogućnosti, važno je dobro poznavati cjelokupnu ponudu tržišta. Pametno je koristiti javno dostupne servise kao što je kompare.hr koji jednostavno i objektivno uspoređuje najrazličitije financijske proizvode na tržištu, a korisnicima omogućuje direktan i besplatan pristup ugovaranju najrazličitijih financijskih usluga.

Pomoć osobnih bankara
Osobni bankar vam može na stručan način pomoći da upravljate svojim financijama i investicijama, no on nije potpuno neovisan. Dužnost im je pratiti i kretanja na ostatku tržišta i proizvode konkurencije, no svojim će savjetima klijenta vezati uz svoju bankarsku grupaciju. Usluge osobnog bankara besplatne su i uglavnom dostupne svim klijentima.

Svefinancijski savjetnici – objektivni ali ne dovoljno stručni
Svefinancijski savjetnici surađuju s raznim bankama, osiguranjima i štedionicama, što im daje određenu razinu objektivnosti i neovisnosti. No, iako im je dužnost redovito i kontinuirano educirati se na svim financijskim područjima, većina njih samo su privremeni honorarni zaposlenici. Ukoliko naiđete na neiskusnog savjetnika, nećete imati velike koristi, no savjetnik koji je u ovakvom poslu dulji niz godina može imati veliko iskustvo i znanje iz svih područja financija te će vam biti od velike pomoći.

Investicijski savjetnici za velike ulagače
Investicijski savjetnici prate stanje na različitim tržištima novca, dionica, državnih vrijednosnica i slično. Njihovo poslovanje je regulirano Zakonom o tržištu vrijednosnih papira, a odgovorni su i Komisiji za vrijednosne papire RH. Malim ulagačima ovakva vrsta savjetnika uglavnom je financijski nedostupna no njihove usluge najčešće koriste trgovačka društva i veliki ulagači.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Kontakt

ONLINE KUPOVINA

Kompare garancija Kompare poklon bon Postupak ugovaranja Načini plaćanja Česta pitanja

SIGURNOST KUPACA

GDPR Opći uvjeti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

© 2012-2019 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38