Što se sve može sa životnim osiguranjem?

Budimo iskreni – ponekad nam sve te priče oko osiguranja idu na živce, a od same pomisli na nekakvu „policu“ i na „životno“, diže vam se kosa na glavi. Životno osiguranje – kako to dosadno i suhoparno zvuči. No, razmislite što ćete napraviti s novcem koji dobijete na kraju ulaganja, po doživljenju i polica životnog osiguranja dobiti će sasvim novu dimenziju…

Životno = mirovina. Ovo je jedno od najklasičnijih poimanja životnog osiguranja. Štedim za mirovinu, a uz to sam i osiguran. Lijepo. Ali, ponekad ne dovoljno konkretno.

Životno = stipendija za dijete. Malo konkretnije nego mirovina. Ako primjerice, počnete uplaćivati životno osiguranje prije rođenja djeteta i odlučite se na rok trajanja 20 godina, velika je vjerojatnost da ćete svoj novac dobiti upravo kada svog srednjoškolca šaljete na faks. Kvalitetno obrazovanje najbolji je ulog u budućnost djece.

Životno = stan za dijete. Slično kao gore, ali na malo duži rok, primjerice 25 godina trajanja. Nakon što diplomira i zaposli se, vi ćete imati nešto kapitala kojim djetetu možete pomoći da kupi stan. Zamislite samo koliko bi vama značilo da su vam to roditelji mogli omogućiti.

Životno = put oko svijeta. Ako cijeli život radite, radite i samo radite, a godišnji vam se svede na odlazak rodbini u Dalmaciju ili posjet prijateljima u Beču, po doživljenju i isplati životnog osiguranja konačno si možete priuštiti pravo putovanje. Pa što mislite, otkud svi oni starčeki sa cruisera u Dubrovniku?

Životno = pasara s kabinom i vanbrodskim motorom. Ovo može biti i jedan od aduta kojim ćete pridobiti vašeg muža da se odluči za štednju kroz životno osiguranje. Jednom kad ode u mirovinu… plovit će pasarom, uživati i biti vam zahvalan što ste ga nagovorili na životno. Pardon, pasaru.

Životno = 3 garaže. Po isteku police osiguranja možda nećete imati za garsonjeru ili jednosoban stan, ali za 3 garaže – e, to je već moguće. I što ćete sa njima? Iznajmljivati ih, naravno i tim novcem popuniti kućni budžet.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Kontakt

ONLINE KUPOVINA

Kompare garancija Kompare poklon bon Postupak ugovaranja Načini plaćanja Česta pitanja

SIGURNOST KUPACA

GDPR Opći uvjeti Privole i pritužbe

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

© 2012-2019 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38