Što se sve može sa životnim osiguranjem?

Budimo iskreni – ponekad nam sve te priče oko osiguranja idu na živce, a od same pomisli na nekakvu „policu“ i na „životno“, diže vam se kosa na glavi. Životno osiguranje – kako to dosadno i suhoparno zvuči. No, razmislite što ćete napraviti s novcem koji dobijete na kraju ulaganja, po doživljenju i polica životnog osiguranja dobiti će sasvim novu dimenziju…

Životno = mirovina. Ovo je jedno od najklasičnijih poimanja životnog osiguranja. Štedim za mirovinu, a uz to sam i osiguran. Lijepo. Ali, ponekad ne dovoljno konkretno.

Životno = stipendija za dijete. Malo konkretnije nego mirovina. Ako primjerice, počnete uplaćivati životno osiguranje prije rođenja djeteta i odlučite se na rok trajanja 20 godina, velika je vjerojatnost da ćete svoj novac dobiti upravo kada svog srednjoškolca šaljete na faks. Kvalitetno obrazovanje najbolji je ulog u budućnost djece.

Životno = stan za dijete. Slično kao gore, ali na malo duži rok, primjerice 25 godina trajanja. Nakon što diplomira i zaposli se, vi ćete imati nešto kapitala kojim djetetu možete pomoći da kupi stan. Zamislite samo koliko bi vama značilo da su vam to roditelji mogli omogućiti.

Životno = put oko svijeta. Ako cijeli život radite, radite i samo radite, a godišnji vam se svede na odlazak rodbini u Dalmaciju ili posjet prijateljima u Beču, po doživljenju i isplati životnog osiguranja konačno si možete priuštiti pravo putovanje. Pa što mislite, otkud svi oni starčeki sa cruisera u Dubrovniku?

Životno = pasara s kabinom i vanbrodskim motorom. Ovo može biti i jedan od aduta kojim ćete pridobiti vašeg muža da se odluči za štednju kroz životno osiguranje. Jednom kad ode u mirovinu… plovit će pasarom, uživati i biti vam zahvalan što ste ga nagovorili na životno. Pardon, pasaru.

Životno = 3 garaže. Po isteku police osiguranja možda nećete imati za garsonjeru ili jednosoban stan, ali za 3 garaže – e, to je već moguće. I što ćete sa njima? Iznajmljivati ih, naravno i tim novcem popuniti kućni budžet.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber