fbpx

Što je pravna zaštita?

Najnoviji proizvod na hrvatskom tržištu osiguranja zove se Pravna zaštita, inače već ustaljena praksa u Njemačkoj, Austriji i drugim razvijenijim zemljama Europe.

Što je pravna zaštita?

Osiguranje troškova pravne zaštite uvelike olakšava prosječnom građaninu u svakodnevnim mogućim neugodnim situacijama.

Čemu još jedno osiguranje? Jednostavno je. Kod auto osiguranja, kada skrivite nezgodu i imate kasko, na miru ste. Kod dopunskog osiguranja, kada vas zadesi npr. lom noge i zatim bolnička njega, na miru ste.

Kod pravne zaštite, kada skrivite nezgodu nakon koje dobivate tužbu, Ergo pokriva troškove vaše obrane. Kada vas zadesi lom noge u primjerice prometnoj nezgodi koju je uzrokovao drugi vozač, a njegova osiguravajuća kuća ne smatra da su troškovi vaše fizikalne terapije nakon nesreće bili nužni i ne želi isplatiti odštetu, na miru ste – jer vas Ergov tim stručnjaka i odvjetnika savjetuje kako dalje i sređuje pravnu papirologiju za vas.

Još jedna jednostavnost jest što se plaća na isti način kao i dopunsko osiguranje – mjesečne ili godišnje premije, počevši od 39 kn/mj. ovisno o kombinaciji pokrića u paketu.

Za 39 kn/mj. imati na raspolaganju pravno savjetovanje i pomoć 24 sata dnevno je zapravo neprocjenjivo. Pogotovo u državi birokracije i FT1P (Fali Ti 1 Papir) filozofije.

Više informacija potražite na stranici pravne zaštite ili nazovite 01/555 0666.

P.s. neki paketi uključuju i radnu zaštitu što znači da Ergo pokriva troškove vašeg pravnog zastupanja u slučaju sporova s poslodavcem.

 

Ugovori ERGO pravnu zaštitu!