Što je pravna zaštita?

Najnoviji proizvod na hrvatskom tržištu osiguranja zove se Pravna zaštita, inače već ustaljena praksa u Njemačkoj, Austriji i drugim razvijenijim zemljama Europe.

Što je pravna zaštita?

Osiguranje troškova pravne zaštite uvelike olakšava prosječnom građaninu u svakodnevnim mogućim neugodnim situacijama.

Čemu još jedno osiguranje? Jednostavno je. Kod auto osiguranja, kada skrivite nezgodu i imate kasko, na miru ste. Kod dopunskog osiguranja, kada vas zadesi npr. lom noge i zatim bolnička njega, na miru ste.

Kod pravne zaštite, kada skrivite nezgodu nakon koje dobivate tužbu, Ergo pokriva troškove vaše obrane. Kada vas zadesi lom noge u primjerice prometnoj nezgodi koju je uzrokovao drugi vozač, a njegova osiguravajuća kuća ne smatra da su troškovi vaše fizikalne terapije nakon nesreće bili nužni i ne želi isplatiti odštetu, na miru ste – jer vas Ergov tim stručnjaka i odvjetnika savjetuje kako dalje i sređuje pravnu papirologiju za vas.

Još jedna jednostavnost jest što se plaća na isti način kao i dopunsko osiguranje – mjesečne ili godišnje premije, počevši od 39 kn/mj. ovisno o kombinaciji pokrića u paketu.

Za 39 kn/mj. imati na raspolaganju pravno savjetovanje i pomoć 24 sata dnevno je zapravo neprocjenjivo. Pogotovo u državi birokracije i FT1P (Fali Ti 1 Papir) filozofije.

Više informacija potražite na stranici pravne zaštite ili nazovite 01/555 0666.

P.s. neki paketi uključuju i radnu zaštitu što znači da Ergo pokriva troškove vašeg pravnog zastupanja u slučaju sporova s poslodavcem.

 

Ugovori ERGO pravnu zaštitu!

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber