Sberbank vraća novac klijentima

Sberbank, bivša Volksbanka, u ponudu uvodi Cash back kredite za čiju će urednu otplatu nagrađivati klijente povratom do najviše 10.000 kuna.

Po prvi puta na domaćem tržištu, jedna banka odlučila je ne od klijenata samo uzimati novac, već ga i dijelom vratiti. Sberbank, bivša Volksbanka, u ponudu uvodi ‘Cash back’ kredite za čiju će urednu otplatu nagrađivati klijente povratom do najviše 10.000 kuna.

Radi se o nenamjenskom kreditu u eurima do najviše 15.000 eura uz kamatnu stopu od 8,49 posto do 8,99 godišnje (efektivna 9,3-10,8 posto) na rok otplate od pet ili deset godina. Bude li uredno vraćao kredit, klijentu će banka vratiti do najviše 10 posto odobrenog kredita, a najviše 10.000 kuna. Ako je rok otplate pet godina, povrat može dosegnuti najviše pet posto iznosa kredita.

Primjerice, za zajam od 8.000 eura na pet godina klijent će platiti 9,35 posto efektivne kamatne stope te mjesečno 164 eura anuiteta. Na kraju otplate banci će vratiti ukupno 9.957,77 eura, a može dobiti do najviše 2.996,03 kune povrata.

Na kraju svake godine uredne otplate Sberbank će klijentu isplatiti nagradu na posebni račun, a u slučaju da ne troši taj novac, on se može iskoristiti za prijevremenu otplatu kredita, najavila je čelnica Sberbanka Andrea Kovacz-Wöhry. Prestane li uredno vraćati kredit, primjerice, u sedmoj godini, banka neće isplatiti nagradu do kraja otplate kredite, dakle u naredne tri godine.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber