Samo 23 posto kućanstava osigurano!

Prošlotjedne vremenske neprilike uzrokovale su velike materijalne štete diljem Hrvatske. Još se nismo oporavili od nastalih šteta, a iz Hrvatskog meteorološkog zavoda najavljuju nove vremenske neprilike. Jeste li znali da je u Hrvatskoj samo 23 posto kućanstava osigurano?

Oluja Teodor, koja je u ponedjeljak 11. studenog poharala Hrvatskom izazvala je velike materijalne štete uzrokovane padom stabala i drugih predmeta. Jedna osoba je izgubila život dok je na stotine ljudi lakše ozlijeđeno. Najveći broj imovinskih šteta prijavljeno je na području Rijeke i Zagreba. Osiguranici Croatia osiguranja prijavili su do sada više od 1.500 šteta i procjenjuje se da bi štete mogle doseći iznos od 40 milijuna kuna.

Iz Hrvatskog meteorološkog zavoda upozoravaju na opasnu ciklonu koja će u Hrvatsku ponovno donijeti obilne kiše i olujni vjetar. Povodom te najave, iz Croatia osiguranja upozoravaju da je u Hrvatskoj osigurano samo 23 posto registriranih kućanstava.

Jeste li znali da za 20-ak kuna mjesečno možete osigurati stan od 50 kvadratnih metara?

Prema podacima Hrvatskog ureda za osiguranje, građani su za police osiguranja stvari kućanstva koje ujedno obuhvaća rizik od poplave 2012. godini izdvojili 84 milijuna kuna. To je 3,6 posto više nego u prethodnoj godini. U Hrvatskoj je od kraja rujna ove godine osigurano ukupno 280 tisuća kućanstava.

Na prirodne katastrofe ne možemo utjecati, međutim ugovaranjem osiguranja možemo spriječiti velike financijske izdatke ukoliko dođe do šteta.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Klikni ovdje za odjavu sa newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber