Samo 23 posto kućanstava osigurano!

Prošlotjedne vremenske neprilike uzrokovale su velike materijalne štete diljem Hrvatske. Još se nismo oporavili od nastalih šteta, a iz Hrvatskog meteorološkog zavoda najavljuju nove vremenske neprilike. Jeste li znali da je u Hrvatskoj samo 23 posto kućanstava osigurano?

Oluja Teodor, koja je u ponedjeljak 11. studenog poharala Hrvatskom izazvala je velike materijalne štete uzrokovane padom stabala i drugih predmeta. Jedna osoba je izgubila život dok je na stotine ljudi lakše ozlijeđeno. Najveći broj imovinskih šteta prijavljeno je na području Rijeke i Zagreba. Osiguranici Croatia osiguranja prijavili su do sada više od 1.500 šteta i procjenjuje se da bi štete mogle doseći iznos od 40 milijuna kuna.

Iz Hrvatskog meteorološkog zavoda upozoravaju na opasnu ciklonu koja će u Hrvatsku ponovno donijeti obilne kiše i olujni vjetar. Povodom te najave, iz Croatia osiguranja upozoravaju da je u Hrvatskoj osigurano samo 23 posto registriranih kućanstava.

Jeste li znali da za 20-ak kuna mjesečno možete osigurati stan od 50 kvadratnih metara?

Prema podacima Hrvatskog ureda za osiguranje, građani su za police osiguranja stvari kućanstva koje ujedno obuhvaća rizik od poplave 2012. godini izdvojili 84 milijuna kuna. To je 3,6 posto više nego u prethodnoj godini. U Hrvatskoj je od kraja rujna ove godine osigurano ukupno 280 tisuća kućanstava.

Na prirodne katastrofe ne možemo utjecati, međutim ugovaranjem osiguranja možemo spriječiti velike financijske izdatke ukoliko dođe do šteta.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber