RWE zatvara elektrane zbog obnovljivih izvora

Zbog porasta proizvodnje energije iz obnovljivih izvora, RWE planira zatvaranje elektrana u Njemačkoj i Nizozemskoj. Time će van uporabe staviti 6% ukupnih kapaciteta proizvedene energije, točnije 3.100 megavata.

RWE je jedan od najvećih proizvođača energije u svijetu koji svoje usluge od nedavno nudi i u Hrvatskoj.

Od 1. rujna manju cijenu električne energije plaćat će preko 3000 hrvatskih građana koji su odabrali RWE Energiju za novog opskrbljivača. Naime, sredinom lipnja tvrtka RWE Energija predstavila je hrvatskim građanima najbolju ponudu kojom mogu uštedjeti i do 12% ukupne godišnje cijene električne energije.

Prvih 3000 korisnika uskoro će zaprimiti pozdravno pismo RWE Energije u kojem će biti obaviješteni o svim važnim informacijama, pa tako i da su postali RWE korisnici.

Nakon kompletiranja procesa promjene dobavljača, korisnici će u početku dobivati dva odvojena računa – jedan za opskrbu električnom energijom (RWE Energija) i jedan za distribuciju (HEP ODS). Trenutno se radi na tome da se pronađe najbolje rješenje za korisnike – samo jedan račun,“ izjavio je Zoran Miliša, predsjednik Uprave RWE Energije i dodao: „Veseli nas što su hrvatski građani prepoznali konkurentne prednosti tvrtke RWE Energija, a to su povoljna cijena, pouzdanost i stabilnost opskrbe energijom.“

Procedura promjene dobavljača električne energije vrlo je jednostavna za krajnje korisnike. Osim putem prodajnih predstavnika, to je moguće i putem Interneta. Nakon što korisnik s prodajnim predstavnikom potpiše ugovor i autorizira nalog, tvrtka RWE Energija preuzima potpunu odgovornost za odrađivanje svih tehničkih elemenata potrebnih za dovršetak procedure promjene dobavljača. Postupak je za korisnika u potpunosti besplatan i niti u jednom trenutku neće prouzročiti prekid u opskrbi električnom energijom, odnosno nestanak struje.

Uskoro ćete na portalu kompare.hr moći usporediti cijene opskrbljivača električnom energijom, izračunati uštedu za vaše kućanstvo  te zatražiti ponudu na vašu mail adresu kako biste u miru mogli provjeriti sve uvjete.

 

Usporedi cijene opskrbljivača i štedi! →

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Kontakt

ONLINE KUPOVINA

Kompare poklon bon Postupak ugovaranja Načini plaćanja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

GDPR Opći uvjeti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Politika obrade osobnih podataka Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38