Razmislite o sigurnosti djece

S početkom školske godine većina roditelja najviše brige i vremena posvećuje kupovini knjiga i školskog pribora, obnavljanju garderobe te pripremi ostalih potrepština za nove školske uspjehe svoje djece. Sve se čini spremno, no jeste li znali da se dječje nezgode i povrede najčešće događaju u školi, vrtiću ili na putu prema školi? Jeste li već razmislili o osiguranju svog djeteta od posljedica nesretnog slučaja? 

U prošloj godini prijavljeno je gotovo 7000 štetnih slučajeva po policama osiguranja djece i školske mladeži od posljedica nezgode, a upravo takve štete čine najveći postotak (76,2%) u ukupnom udjelu likvidiranih šteta među svim vrstama osiguranja od nezgode.

GRAWE Hrvatska d.d. u sklopu kolektivnog osiguranja predškolske djece, učenika i studenata od posljedica nesretnog slučaja osigurava rizike poput trajnog invaliditeta te naknadu za boravak u bolnici uslijed nesretnog slučaja, a pokriva i troškove pogreba u najgorem slučaju – slučaju smrti. Važno je istaknuti kako su policom osiguranja djeca osigurana 24 sata na dan, kako za vrijeme boravka u vrtiću, školi ili na fakultetu, tako i tijekom slobodnog vremena, a cijene premija kreću se od 20 do 50 kuna godišnje.

Većina odgojno-obrazovnih ustanova s početkom godine prikuplja ponude raznih osiguravajućih društava za kolektivno osiguranje djece, učenika i studenata te bira najpovoljniju opciju koju kasnije nudi roditeljima polaznika ustanove. Želimo skrenuti pozornost roditeljima, ali i ravnateljima škola da, prilikom odabira police osiguranja vode računa o važnosti odabira onog osiguranja koje pruža razmjeran omjer premije i pokrića.“ Rekla je Martina Bedak, voditelja Odjela za obradu životnih osiguranja u GRAWE Hrvatska d.d.

Osim kolektivnog osiguranja predškolske djece, učenika i studenata od posljedica nesretnog slučaja, GRAWE Hrvatska d.d. u ponudi ima i osiguranje odgovornosti iz djelatnosti za osnovne škole i dječje vrtiće. Takvo osiguranje pokriva štete koje škola i njezini djelatnici mogu napraviti trećim osobama, pa tako i djeci koja polaze njihovu ustanovu. Njihova premija osiguranja može se kretati od jednog eura u kunskoj protuvrijednosti po osiguranom učeniku na više.

Sigurnost djece u vrtiću, školama i na fakultetu, ali i u njihovo slobodno vrijeme, odgovornost je odraslih osoba koje sudjeluju u njihovom odrastanju. Stoga je iznimno važno unaprijed razmišljati o mogućim, neplaniranim događajima i učiniti sve raspoloživo kako bi zaštitili vlastitu djecu.

Više informacija o policama osiguranja možete pronaći na kompare.hr. Besplatno i bez obaveze zatražite ponudu osiguranja na svoju mail adresu.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber