Razmislite o sigurnosti djece

S početkom školske godine većina roditelja najviše brige i vremena posvećuje kupovini knjiga i školskog pribora, obnavljanju garderobe te pripremi ostalih potrepština za nove školske uspjehe svoje djece. Sve se čini spremno, no jeste li znali da se dječje nezgode i povrede najčešće događaju u školi, vrtiću ili na putu prema školi? Jeste li već razmislili o osiguranju svog djeteta od posljedica nesretnog slučaja? 

U prošloj godini prijavljeno je gotovo 7000 štetnih slučajeva po policama osiguranja djece i školske mladeži od posljedica nezgode, a upravo takve štete čine najveći postotak (76,2%) u ukupnom udjelu likvidiranih šteta među svim vrstama osiguranja od nezgode.

GRAWE Hrvatska d.d. u sklopu kolektivnog osiguranja predškolske djece, učenika i studenata od posljedica nesretnog slučaja osigurava rizike poput trajnog invaliditeta te naknadu za boravak u bolnici uslijed nesretnog slučaja, a pokriva i troškove pogreba u najgorem slučaju – slučaju smrti. Važno je istaknuti kako su policom osiguranja djeca osigurana 24 sata na dan, kako za vrijeme boravka u vrtiću, školi ili na fakultetu, tako i tijekom slobodnog vremena, a cijene premija kreću se od 20 do 50 kuna godišnje.

Većina odgojno-obrazovnih ustanova s početkom godine prikuplja ponude raznih osiguravajućih društava za kolektivno osiguranje djece, učenika i studenata te bira najpovoljniju opciju koju kasnije nudi roditeljima polaznika ustanove. Želimo skrenuti pozornost roditeljima, ali i ravnateljima škola da, prilikom odabira police osiguranja vode računa o važnosti odabira onog osiguranja koje pruža razmjeran omjer premije i pokrića.“ Rekla je Martina Bedak, voditelja Odjela za obradu životnih osiguranja u GRAWE Hrvatska d.d.

Osim kolektivnog osiguranja predškolske djece, učenika i studenata od posljedica nesretnog slučaja, GRAWE Hrvatska d.d. u ponudi ima i osiguranje odgovornosti iz djelatnosti za osnovne škole i dječje vrtiće. Takvo osiguranje pokriva štete koje škola i njezini djelatnici mogu napraviti trećim osobama, pa tako i djeci koja polaze njihovu ustanovu. Njihova premija osiguranja može se kretati od jednog eura u kunskoj protuvrijednosti po osiguranom učeniku na više.

Sigurnost djece u vrtiću, školama i na fakultetu, ali i u njihovo slobodno vrijeme, odgovornost je odraslih osoba koje sudjeluju u njihovom odrastanju. Stoga je iznimno važno unaprijed razmišljati o mogućim, neplaniranim događajima i učiniti sve raspoloživo kako bi zaštitili vlastitu djecu.

Više informacija o policama osiguranja možete pronaći na kompare.hr. Besplatno i bez obaveze zatražite ponudu osiguranja na svoju mail adresu.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Klikni ovdje za odjavu sa newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber