Razmislite o sigurnosti djece

S početkom školske godine većina roditelja najviše brige i vremena posvećuje kupovini knjiga i školskog pribora, obnavljanju garderobe te pripremi ostalih potrepština za nove školske uspjehe svoje djece. Sve se čini spremno, no jeste li znali da se dječje nezgode i povrede najčešće događaju u školi, vrtiću ili na putu prema školi? Jeste li već razmislili o osiguranju svog djeteta od posljedica nesretnog slučaja? 

U prošloj godini prijavljeno je gotovo 7000 štetnih slučajeva po policama osiguranja djece i školske mladeži od posljedica nezgode, a upravo takve štete čine najveći postotak (76,2%) u ukupnom udjelu likvidiranih šteta među svim vrstama osiguranja od nezgode.

GRAWE Hrvatska d.d. u sklopu kolektivnog osiguranja predškolske djece, učenika i studenata od posljedica nesretnog slučaja osigurava rizike poput trajnog invaliditeta te naknadu za boravak u bolnici uslijed nesretnog slučaja, a pokriva i troškove pogreba u najgorem slučaju – slučaju smrti. Važno je istaknuti kako su policom osiguranja djeca osigurana 24 sata na dan, kako za vrijeme boravka u vrtiću, školi ili na fakultetu, tako i tijekom slobodnog vremena, a cijene premija kreću se od 20 do 50 kuna godišnje.

Većina odgojno-obrazovnih ustanova s početkom godine prikuplja ponude raznih osiguravajućih društava za kolektivno osiguranje djece, učenika i studenata te bira najpovoljniju opciju koju kasnije nudi roditeljima polaznika ustanove. Želimo skrenuti pozornost roditeljima, ali i ravnateljima škola da, prilikom odabira police osiguranja vode računa o važnosti odabira onog osiguranja koje pruža razmjeran omjer premije i pokrića.“ Rekla je Martina Bedak, voditelja Odjela za obradu životnih osiguranja u GRAWE Hrvatska d.d.

Osim kolektivnog osiguranja predškolske djece, učenika i studenata od posljedica nesretnog slučaja, GRAWE Hrvatska d.d. u ponudi ima i osiguranje odgovornosti iz djelatnosti za osnovne škole i dječje vrtiće. Takvo osiguranje pokriva štete koje škola i njezini djelatnici mogu napraviti trećim osobama, pa tako i djeci koja polaze njihovu ustanovu. Njihova premija osiguranja može se kretati od jednog eura u kunskoj protuvrijednosti po osiguranom učeniku na više.

Sigurnost djece u vrtiću, školama i na fakultetu, ali i u njihovo slobodno vrijeme, odgovornost je odraslih osoba koje sudjeluju u njihovom odrastanju. Stoga je iznimno važno unaprijed razmišljati o mogućim, neplaniranim događajima i učiniti sve raspoloživo kako bi zaštitili vlastitu djecu.

Više informacija o policama osiguranja možete pronaći na kompare.hr. Besplatno i bez obaveze zatražite ponudu osiguranja na svoju mail adresu.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber