Ranija isplata mirovina u Erste banci

Isplata mirovina umirovljenicima u Erste&Steiermärkische Bank d.d (Erste banka) za srpanj bit će izvršena već sutra, 3. kolovoza, s obzirom da je uobičajeni dan isplate, 5. u mjesecu, neradan dan.

Osim na blagajni, sredstva su umirovljenicima dostupna bez naknade i na više od 600 bankomata Erste banke širom Hrvatske. Klijenti starije životne dobi također mogu, kao i drugi klijenti, koristiti i uslugu plaćanja trajnim nalogom ili koristiti druge, alternativne bankarske kanale (telefonsko, internetsko i mobilno bankarstvo).

Erste banka nastoji izaći u susret svim svojim klijentima, a posebno umirovljenicima, te svaki mjesec osigurava isplatu mirovina 5. u mjesecu, bez obzira na datum službene uplate od strane HZMO-a. Banka tako osigurava redovitost i stabilnost primanja umirovljenika-klijenata Erste banke, koji time lakše mogu planirati troškove i upravljati svojim budžetom.

U Erste banci mirovinu trenutačno prima oko 82 000 umirovljenika, a taj je broj unazad godinu dana blago porastao.

Otvaranje tekućeg računa u Erste banci je za umirovljenike bez naknade, a pritom je potrebno  predočiti osobnu iskaznicu i posljednji odrezak mirovine (ili rješenje o mirovini ukoliko je riječ o tek umirovljenoj osobi). Dopušteno prekoračenje po tekućem računu (tzv. minus po računu) odobrava se već po primitku prve mirovine. Njegova visina određuje se individualno, do maksimalnih 50.000 kuna.

Mjesečna naknada za vođenje tekućeg računa za umirovljenike u Erste banci je povoljnija od redovne naknade i iznosi tri kune mjesečno. Umirovljenici koji svoje mirovine primaju na tekući račun Erste banke imaju i mogućnost realizacije gotovinskog kredita do 4.500 eura na rok od 4 godine i to bez jamaca i garantnog pologa te uz nižu naknadu za obradu kredita.

Ukoliko umirovljenik otvori tekući račun u Erste banci te želi na njega primati mirovinu dovoljno je da broj tekućeg računa preda referentu u ispostavi HZMO-a u njegovom mjestu stanovanja, kako bi promjena bila pravodobna za isplatu sljedeće mirovine. Umirovljenici, državljani Hrvatske, koji primaju mirovinu iz inozemstva  mogu je primati preko deviznog računa u Erste banci.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber