Raiffeisen fondovi bez naknada

Raiffeisen Invest d.o.o., društvo za upravljanje investicijskim fondovima, do 31. prosinca 2012. godine neće naplaćivati ulaznu naknadu za fondove Raiffeisen Prestige i Raiffeisen Prestige Equity te izlaznu naknadu za fond Raiffeisen Bonds.

Mješoviti otvoreni investicijski fond s javnom ponudom Raiffeisen Prestige je započeo s radom u ožujku prošle godine te se time pokazao kao izvrsno proširenje raznovrsnosti ponude Raiffeisen Investa. Investicijski cilj Fonda je ostvarivanje visokih prinosa na duži rok putem ulaganja imovine Fonda u razne klase imovine.
Otvoreni dionički fond s javnom ponudom – Raiffeisen Prestige Equity nastao je spajanjem dva investicijska fonda pod upravljanjem Raiffeisen Investa – Raiffeisen hrvatske dionice i Raiffeisen Emerging Markets. Novi fond namijenjen je ulagateljima s dužim horizontom ulaganja koji traže povrate neovisno o tržišnim uvjetima. Investicijski cilj Fonda je ostvarivanje visokih prinosa na dulji rok kroz ulaganje imovine Fonda pretežno u dionice i investicijske fondove koji ulažu u dionice.

Cilj otvorenog investicijskog fonda s javnom ponudom –  Raiffeisen Bonds je ostvarivanje što većeg prinosa uz ulaganje imovine Fonda pretežno u obveznice hrvatskih izdavatelja. Fond je namijenjen fizičkim i pravnim osobama kojima odgovara investicijski cilj fonda te im je važna svakodobna unovčivost uloga, a u cilju ostvarenja viših prinosa spremni su prihvatiti umjereni rizik.

Ostali otvoreni investicijski fondovi s javnom ponudom pod upravljanjem Raiffeisen Investa su: novčani fond Raiffeisen Cash, otvoreni investicijski fond s javnom ponudom Raiffeisen euroCash, mješoviti fond Raiffeisen Balanced te dionički fondovi Raiffeisen World, Raiffeisen Central Europe.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber