Prvih 600 bankomata Erste banke

Erste&Steiermärkische Bank d.d. (Erste banka) instalirala je i stavila u funkciju svoj ukupno 600-ti bankomat u Hrvatskoj i to u Santoriovoj 13 u Puli, čime je nastavljeno širenje bankomatske mreže diljem Hrvatske.

U posljednjih godinu dana povećan je broj instaliranih bankomata za oko 12 posto, a do kraja godine planira se postavljanje njih još tridesetak. Erste banka s 14,4% udjela (prema podacima HGK na 31.12.2012.) od svih instaliranih bankomata u Hrvatskoj u vrhu je hrvatskog bankarstva prema broju vlastitih bankomata, a najviše instaliranih bankomata ima na području Primorsko – goranske županije (147), Slavonije (141) te Grada Zagreba i Zagrebačke županije (132).

Tijekom prva četiri mjeseca ove godine zabilježeno je na bankomatima Erste banke ukupno  4,1 milijuna transakcija te porast od 1,14% u broju i 3,35% u volumenu transakcija, u odnosu na isto razdoblje prošle godine. „Kao i svake godine, približavanjem turističke sezone očekujemo pojačani promet na bankomatima, posebno na onima smještenima u priobalju. S obzirom na dosadašnju strategiju širenja bankomatske mreže u priobalju, na tom se području od ukupnog broja bankomata Erste banke nalazi gotovo 54%, odnosno 322 bankomata. Tako su trenutačno pokriveni Hvar, Vis, Rab, Pag, Vir, Krk, Cres, Lošinj, Dubrovnik, Vodice, Makarska te ostala atraktivna mjesta na obali, a u tijeku pripreme i za postavljanje bankomata na još nekim lokacijama“, istaknula je Melita Olanović, direktorica Službe kartičnog poslovanja Erste banke.

Međunarodna Erste Group Bank ima instaliranu mrežu od preko 6.500 bankomata u 10 država, a valja istaknuti kako klijenti Erste banke u Hrvatskoj, ukoliko putuju u inozemstvo, mogu koristiti sve međunarodne bankomate Erste Group Bank bez dodatne naknade, a isto vrijedi i obrnuto.

Erste banka kontinuirano poboljšava postojeće te uvodi nove, inovativne usluge na svojim bankomatima. Tako je, primjerice, prošle godine, prva na hrvatskom tržištu, uvela Dynamic Currency Conversion (DCC) uslugu. Riječ je o usluzi koja stranim državljanima, korisnicima Maestro, Cirrus ili MasterCard kartica s računima u stranim valutama (euro, američki dolar i švicarski franak), omogućuje jednostavnije i transparentnije podizanje gotovine na bilo kojem bankomatu Erste banke, budući da korisnik odmah dobiva informaciju o tome za koji će se iznos teretiti njegov račun u originalnoj valuti. Naime, tijekom transakcije podizanja gotovine s bankomata, uz kunski, na ekranu bankomata prikazuje se i devizni iznos, tako da korisnik može odmah znati koliki je trošak, osim u kunama, i u njemu originalnoj valuti.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber