Prvih 600 bankomata Erste banke

Erste&Steiermärkische Bank d.d. (Erste banka) instalirala je i stavila u funkciju svoj ukupno 600-ti bankomat u Hrvatskoj i to u Santoriovoj 13 u Puli, čime je nastavljeno širenje bankomatske mreže diljem Hrvatske.

U posljednjih godinu dana povećan je broj instaliranih bankomata za oko 12 posto, a do kraja godine planira se postavljanje njih još tridesetak. Erste banka s 14,4% udjela (prema podacima HGK na 31.12.2012.) od svih instaliranih bankomata u Hrvatskoj u vrhu je hrvatskog bankarstva prema broju vlastitih bankomata, a najviše instaliranih bankomata ima na području Primorsko – goranske županije (147), Slavonije (141) te Grada Zagreba i Zagrebačke županije (132).

Tijekom prva četiri mjeseca ove godine zabilježeno je na bankomatima Erste banke ukupno  4,1 milijuna transakcija te porast od 1,14% u broju i 3,35% u volumenu transakcija, u odnosu na isto razdoblje prošle godine. „Kao i svake godine, približavanjem turističke sezone očekujemo pojačani promet na bankomatima, posebno na onima smještenima u priobalju. S obzirom na dosadašnju strategiju širenja bankomatske mreže u priobalju, na tom se području od ukupnog broja bankomata Erste banke nalazi gotovo 54%, odnosno 322 bankomata. Tako su trenutačno pokriveni Hvar, Vis, Rab, Pag, Vir, Krk, Cres, Lošinj, Dubrovnik, Vodice, Makarska te ostala atraktivna mjesta na obali, a u tijeku pripreme i za postavljanje bankomata na još nekim lokacijama“, istaknula je Melita Olanović, direktorica Službe kartičnog poslovanja Erste banke.

Međunarodna Erste Group Bank ima instaliranu mrežu od preko 6.500 bankomata u 10 država, a valja istaknuti kako klijenti Erste banke u Hrvatskoj, ukoliko putuju u inozemstvo, mogu koristiti sve međunarodne bankomate Erste Group Bank bez dodatne naknade, a isto vrijedi i obrnuto.

Erste banka kontinuirano poboljšava postojeće te uvodi nove, inovativne usluge na svojim bankomatima. Tako je, primjerice, prošle godine, prva na hrvatskom tržištu, uvela Dynamic Currency Conversion (DCC) uslugu. Riječ je o usluzi koja stranim državljanima, korisnicima Maestro, Cirrus ili MasterCard kartica s računima u stranim valutama (euro, američki dolar i švicarski franak), omogućuje jednostavnije i transparentnije podizanje gotovine na bilo kojem bankomatu Erste banke, budući da korisnik odmah dobiva informaciju o tome za koji će se iznos teretiti njegov račun u originalnoj valuti. Naime, tijekom transakcije podizanja gotovine s bankomata, uz kunski, na ekranu bankomata prikazuje se i devizni iznos, tako da korisnik može odmah znati koliki je trošak, osim u kunama, i u njemu originalnoj valuti.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber