Prva milijarda kuna Duo Protekt štednje

Od listopada prošle godine do danas klijenti Zagrebačke banke ugovorili su prvu milijardu kuna DUO PROTEKT štednje.

“Hrvatski građani prepoznali su dvostruku sigurnost koju im DUO PROTEKT pruža, kao prvi i jedini kombinirani model štednje i osiguranja na hrvatskom tržištu. Tome su svakako pridonijeli i Luka Šulić i Stjepan Hauser, 2 CELLOS, koji su od početka DUO PROTEKTA bili njegovi najbolji promotori”, ovim je povodom komentar članice Uprave Zagrebačke banke Daniela Roguljić Novak.

DUO PROTEKT štednja ponuđena je hrvatskim građanima u listopadu prošle godine, a u jednom potezu pruža dvostruku sigururnost kroz oročenu štednju i Allianzovu policu osiguranja od nezgode. Pogodnost DUO PROTEKT štednje jest u tome što se premija osiguranja plaća iz kamate na oročenu štednju tako da klijenti ne moraju brinuti o plaćanju premije, a jedinstvena prednost je što su korisnici osigurani od posljedica nezgode za cijelo vrijeme trajanja oročenja, uključujući i naknadu za posljedično bolničko liječenje. Istekom roka oročenja, štednja i polica osiguranja se automatski obnavljaju. Financijski učinak plaćanja premije osiguranja odgođen je do trenutka dospijeća štednje, a istekom štednje se raspolaže i s preostalim iznosom kamate.

Ukupni depoziti građana u Zagrebačkoj banci u 2012. rastu sukladno tržišnim kretanjima i iznose 41 milijardu kuna.

Klijent sam može odabrati željeni model DUO PROTEKT štednje, kao i jedno od tri ponuđena pokrića osiguranja od nezgode. Također, prilikom ugovaranja DUO PROTEKT štednje osiguran je brz pristup osiguranju bez dodatnih provjera i medicinske dokumentacije U slučaju nastupa osiguranog slučaja ostvaruje se dodatna financijska potpora i dvostruka sigurnost – naknada iz osiguranja u visini oročene štednje te mogućnost raspolaganja cjelokupnim oročenim štednim ulogom. Ako zbog nesretnog slučaja dođe do potrebe za hospitalizacijom, osiguranje pokriva i dnevnu naknadu za bolničko liječenje od 20 EUR (148 kuna), 365 dana u kontinuitetu.

Štednja je oblik ulaganja koja je trajno prihvaćena od strane klijenata Zagrebačke banke pri čemu oročena štednja pokazuje kontinuirani rast. Sigurnost štednih uloga, izvjesnost ostvarenja kamate po isteku oročenja i povjerenje u Zagrebačku banku ono su što klijenti ističu kao najveću vrijednost Banke.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Kontakt

ONLINE KUPOVINA

Kompare garancija Kompare poklon bon Postupak ugovaranja Načini plaćanja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

GDPR Opći uvjeti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Politika obrade osobnih podataka Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

© 2012-2019 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38