Prednosti auto osiguranja na kompare.hr

Istječe vam polica auto osiguranja i u potrazi ste za najboljom opcijom za novu? Na pravom ste mjestu jer ćete ju na kompare.hr sigurno pronaći. Također, uštedjet ćete svoje vrijeme i novac. U nastavku teksta provjerite koje su sve prednosti auto osiguranja putem Kompare usluge.

5 prednosti auto osiguranja uz Kompare uslugu

1. Brzo i jednostavno do najbolje police auto osiguranja

Svoju policu auto osiguranja sada bez ikakvih problema možete ugovoriti digitalnim putem. Zaboravite na odlazak u osiguravajuću kuću i iz udobnosti svog doma odaberite najbolje za sebe. Osim što je Kompare usluga potpuno besplatna, sve možete odraditi u nekoliko klikova i na jednostavan i razumljiv način dobiti sve potrebne informacije od naših ovlaštenih zastupnika u osiguranju. Digitalna polica će nakon uplate brzo stići na vašu e-mail adresu nakon čega ste odmah spremni za tehnički pregled.

2. Mogućnost usporedbe na jednom mjestu

Zamislite koliko biste vremena potrošili da kontaktirate sve osiguravajuće kuće, dobijete njihove ponude, usporedite sve detalje i tek tada donesete odluku o odgovarajućoj polici. Uštedite svoje vrijeme i prepustite taj dio nama. Kompare vam nudi usporedbu cijena 10 osiguravajućih kuća, što znači da ćete dobiti presjek najboljih ponuda brzo i na jednom mjestu nakon čega birate onu koja najbolje odgovara vašim potrebama. Putem telefonskog poziva našim Kompareovcima možete objasniti što točno želite nakon čega vam još personaliziranije ponude stižu na e-mail.

3. Pojašnjenja u svega nekoliko minuta

Pitate se što znače sva sitna slova u vašoj digitalnoj polici? Ako vam nije jasno što znači koje pokriće i zanima vas što bi bilo dobro imati uključeno u policu obveznog auto osiguranja ili kasko osiguranja, naši će vam stručnjaci sve vrlo rado pojasniti. Usporedit ćemo ponude prema svim kriterijima koji su vam bitni i brzo protumačiti sve važne informacije. Kod nas uvijek možete računati na iskren i objektivan odgovor na sva vaša pitanja.

4. Upoznati smo sa svim akcijama

Znamo za sve aktualne akcije osiguravajućih kuća o kojima ćemo vas rado obavijestiti i, ako je moguće, primijeniti ih na vašu ponudu. Također, plaćanje možete odraditi putem uplatnice ili internet bankarstva i to do 12 rata bez kamata.

5. Uvijek komunicirate s istom osobom

Jednom kada kod nas riješite policu za svog limenog ljubimca, Kompareovac ili Kompareovka koji vam je pomogao u tome ostaje na raspolaganju i za sljedeće godine ili u slučaju dodatnih pitanja odmah nakon ugovorene police. Dodatna je vrijednost upravo to što osoba s kojom ste sve dogovarali zna o čemu se radi i ne trebate gubiti vrijeme na objašnjavanje sitnica drugoj osobi.

Za sva vaša pitanja dostupni smo od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati i subotom od 10 do 14 sati na kontakt broj 01 555 0666.

Ako policu za svoje vozilo želite ugovoriti odmah, uzdajte se u nas, kliknite na auto osiguranje i riješite sve za čas!

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber