Predivna godina je iza nas – hvala vam!

Oni koji rade, na Badnjak rade skraćeno i žure doma kako bi bili s onima njima najdražim ljudima. I Kompare tim planira isto.

Umjesto da vas maltretiramo nekakvim crnim objavama na današnji dan, podijelit ćemo s vama jedan recept za Božićni ručak i nadamo se da ćete ga mudro upotrijebiti 😉

Purica s mlincima recept kompare.hr

Purica s mlincima (izvor: Coolinarika i potvrda kolegica u Kompare timu)

Potrebno:

  • 1 purica ili 1-2 zabatka
  • ulje ili mast za pečenje (može 50:50)
  • 2 veće jabuke
  • 2-3 klinčića
  • 1 žlica meda
  • 1 dL malo temeljca
  • mlinci

Danas ostavite meso u blago posoljenoj vodi, a sutra izvadite, obrišite i malo posolite. U utrobu purice stavite par klinčića i jabuka, namažite malo izvana medom i prelijte masnoćom. Ako imate zabatak, onda stavite jabuke sa strane.

Stavite peći meso u već zagrijanu pećnicu na tepsiji na 180°C-200°C i stavite žlicu masti ili ulja te zalijte s malo temeljca (do 1dL).

Pri kraju stavite malo folije ili gornji poklopac od tepsije da ne bude prepečeno. U međuvremenu mlince pofurite u blago posoljenoj vodi i ostavite u cjedilu na pari poklopljeno par minuta. Takve mlince stavite u tepsiju u mast 2-3 minute, izvadite na tacnu i posložite narezano meso na mlince.

p.s. tko ne voli med, neka samo stavi jabuke

 

Kompare vam želi lijep i miran Božić proveden u društvu najdražih osoba te ugodno provedene blagdane prije povratka na posao!

Ostavite nam vaše omiljene recepte u komentarima 😉

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber