Povoljno Velebit dodatno pokriće!

‘Kako dodatno uštedjeti?’ – pitanje je koje imaju svi naši korisnici, a na koje mi odgovaramo s novim načinima i rješenjima. 

Sada je riječ o akciji Velebit osiguranja putem koje možete ostvariti putnu asistenciju po novoj promotivnoj cijeni od 16,15 kuna!

Ukoliko ugovorite obvezno auto osiguranje kuće Velebit, za 16,15 kuna možete dobiti pokriće koje vam omogućava vučnu službu u slučaju sudara s drugim vozilom.

Za više informacija o ovom pokriću, možete kontaktirati savjetnika za osiguranje na 01/555 0666 koji će vam dati i neovisnu preporuku o policama auto osiguranja.

Koja dodatna pokrića trenutno nude druge kuće prilikom ugovaranja auto osiguranja kao gratis? 

Wiener nudi paket ‘dodatnih pokrića’ imena ”ACTIVE PROTECT”.

Provjerite na kompare.hr webshopu cijene auto osiguranja i ugovorite online OVDJE.

 

Ugovorite Sava osiguranje online! →

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber