Ponude i akcije mobilnih televizija

Pametni telefoni, prijenosna računa i tableti su proteklih godina evoluirali u tolikoj mjeri da su izašli iz okvira osnovnih funkcija. Mobilna televizija je usluga koju nudi velik broj telekom operatora, a omogućuje gledanje televizijskih programa na pametnim telefonima, tabletima i računalima. kompare.hr donosi pregled ponuda i akcija mobilnih televizija hrvatskih operatora.

Hrvatski Telekom

Mobilna televizija Hrvatskog Telekoma naziva se MAXtv To Go. Korisnici MAXtv To Go usluge mogu birati između osnovnog, sportskog i sportskog plus paketa. Osnovni programski paket sadrži 22 programa i njegova cijena iznosi 25 kuna mjesečno. Sportski paket sadrži 24 programa, a njegova je cijena 50 kuna mjesečno. Sportski plus paket stoji 75 kuna mjesečno i sadrži 27 programa. Za razliku od drugih operatora, MAXtv To Go mogu aktivirati i korisnici koji ne koriste usluge Hrvatskog Telekoma.

Vipnet

Vipnet nudi mobilnu televiziju pod nazivom Vip TV za van. Korisnicima su na raspolaganju osnovni i prošireni paket. Osnovni paket sadrži 22 programa, a prošireni programski paket 18 programa.

Za korisnike koji već koriste Vip TV uslugu osnovni paket Vip TV-a za van naplaćuje se 25 kuna mjesečno. Korisnici koji koriste prošireni paket na Vip TV-u ne plaćaju dodatnu naknadu za prošireni paket Vip TV za van.

Korisnicima koji u Vipu koriste fiksni telefon ili internet cijena Vip TV za van osnovnog paketa iznosi 50 kuna, a proširenog paketa 49 kuna mjesečno.

Korisnik koji u promotivnom periodu uključi Vip TV za van uslugu, dobiva Prošireni paket besplatno do 31.3.2014.

Iskon

Iskon.TV Player je mobilna televizija Iskona. Korisnici Iskonove mobilne televizije mogu birati između dva paketa. Iskon.TV Player sadrži 14 kanala i stoji 25,40 kuna mjesečno. Iskon.TV Player Plus paket stoji 35,56 kuna mjesečno i sadrži  16 televizijskih kanala. Putem Iskon.TV Playera moguće je snimiti televizijski sadržaj i pregledati ga 48 sati unatrag.

B.net

B.net TV za van mobilna je televizija B.net-a. Uslugu mogu koristiti samo B.net korisnici. Moguće je birati između dva programska paketa i to osnovni paket i prošireni paket. Osnovni paket sadrži 22 programa, a prošireni paket 18. Cijena osnovnog paketa za korisnike koji već koriste B.net TV je 24,39 kuna mjesečno, a za ostale B.net korisnike 48,78 kuna mjesečno. Nadoplata za prošireni paket za ostale B.net korisnike iznosi 49 kuna mjesečno. Prošireni paket B.net TV korisnici koriste bez nadoplate ukoliko imaju aktivan prošireni paket na TV usluzi.

Do 31.3.2014. godine svim postojećim i novim T.net TV za van korisnicima, prošireni paket će biti dostupan besplatno.

Amis Telekom

Amis Telekom nedavno je uveo u svoju ponudu mobilnu televiziju pod nazivom MobiaTV. MobiaTV sadrži više od 40 TV kanala i 10 radio postaja te omogućuje gledanje propuštenih emisija 72 sata unatrag. Korisnici Amis 3u1 paketa mogu koristiti MobiaTV na najviše 5 uređaja. Trenutačno je usluga dostupna samo korisnicima Amis paketa koji uključuju AmisTV (npr. amis 3u1).

Za sve Amis 3u1 korisnike MobiaTV besplatna je do 31.3.2014. godine.

Usporedite ponude i cijene svih ponuđača telekomunikacijskih usluga na jednom mjestu i uštedite odabirom najpovoljnije ponude.

 

Usporedite teleoperatere i uštedite! →

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber