Pickbox NOW – moderno kino za mobitel, TV i računalo

Zamislite da imate uslugu bez ugovorne obveze koja vam daje više tisuća sati za gledanje omiljenih serija i filmova. Zamislite još da u sklopu takve usluge možete sudjelovati u kreiranju njezina sadržaja. S Pickbox NOW sve je to moguće. Riječ je o prvom regionalnom samostalnom streamingu koji možete koristiti i na mobitelu, i na tabletu, i na računalu, i na televizoru.

Svaki mjesec stižu novi naslovi

Pickbox NOW je uglavnom orijentiran na serije čija se ponuda svaki mjesec “podebljava” za nove naslove. Međutim, na Pickboxu nisu zakinuti ni filmoljupci. Pickbox NOW zapravo funkcionira tako da svaki mjesec dolaze neki novi, a odlaze neki stari naslovi. Međutim, ne trebate tugovati ako vam omiljeni film “nestane” iz ponude jer kad-tad će se ponovno vratiti.

Svi oni koji uživaju u gledanju art filmova, ali i filmskih klasika europske i svjetske kinematografije posebno će uživati u Pickbox NOW usluzi. Naime, upravo filmovi koji nisu blockbusteri čine veći dio filmske ponude. Svi su naslovi prevedeni na hrvatski, srpski, slovenski i makedonski jezik. U ponudu su uključene i neke serije iz regije koje su obilježile djetinjstva i mladosti brojnih generacija, a zahvaljujući Pickbox NOW još uvijek to čine.

Pickbox NOW je stvoren kako bi uživali i oni koji ne gledaju baš previše TV, ali nakon napornog dana im nema ništa draže nego pogledati epizodu omiljene serije ili film. Ako vi spadate u tu grupu, onda će vas posebno razveseliti i činjenica da vam seriju ili film neće prekidati hrpa reklama.

Pickbox NOW dijelite s prijeteljima

Poželite li podijeliti Pickbox NOW s prijateljima ili članovima obitelji, i to je moguće. Naime, Pickbox NOW je moguće gledati istovremeno na dva do tri uređaja, ovisno o paketu koji uzmete. Ako se odlučite na osnovni paket, Pickbox će za 49 kn/mjesečno biti moguće gledati na dva uređaja. Popularni paket, kojim se Pickbox NOW također može koristiti na dva uređaja, platit ćete 249 kn za šest mjeseci. Oba paketa uključuju besplatan probni rok od 30 dana.

Najpovoljniji telekom paketi

Pickbox NOW odličan je odabir bez obzira na to jeste li korisnik internetskih, TV, duo ili trio paketa. Ako ste još uvijek neodlučni i ne znate koji je telekom paket najbolji za vas, pogledajte što je trenutačno najpovoljnije na tržištu.

 

Odaberi i aktiviraj najbolji Pickbox paket! →

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Kontakt

ONLINE KUPOVINA

Kompare garancija Kompare poklon bon Postupak ugovaranja Načini plaćanja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

GDPR Opći uvjeti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

© 2012-2019 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38