Otputujte u Brazil uz Samba kredit OTP banke

OTP banka predstavila je nove gotovinske kredite namijenjene putu na svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu, tzv. Samba kredite.

Samba gotovinski kredit sadrži sljedeće pogodnosti:

  • Kamatna stopa 7,97% (EKS 8,27%) godišnje, promjenjiva
  • Nema troška odobravanja kredita
  • Besplatna polica Basler putnog osiguranja
  • Visa web prepaid kartica bez članarine za prvu godinu
  • Navijačka majica i navijački šešir na poklon

Samba kredit OTP banke izdaje se u kunama i to u iznosu od 7.500 do 180.000 kuna uz kamatnu stopu 7,97%. Kredit mogu ugovoriti svi kreditno sposobni građani koji imaju status klijenta OTP banke. Korisnici Samba gotovinskog kredita dužni su do 31. kolovoza 2014. godine dokazati boravak u Brazilu u  trajanju od 1. lipnja do 31. kolovoza 2014. i to predočenjem vlastite putovnice ili putovnice člana uže obitelji.
Kamatna stopa iznosi 7,97% (EKS 8,27%), a za svaku pobjedu hrvatske reprezentacije kamatna stopa se snižava. Trošak odobravanja kredita se ne naplaćuje, a ponuda traje do 15.srpnja 2014. godine.

Kamatna stopa iznosi 7,97% (EKS 8,27%), a za svaku pobjedu hrvatske reprezentacije kamatna stopa se snižava. Trošak odobravanja kredita se ne naplaćuje, a ponuda traje do 15.srpnja 2014. godine.

Svi korisnici Samba kredita dobivaju policu Basler putnog osiguranja koje vrijedi od 5.lipnja do 20. srpnja 2014. godine te imaju mogućnost ugovoriti Visa web prepaid karticu bez prve godišnje članarine.

Visa web prepaid kartica prikladna je za sve situacije u kojima je rizik od zlouporabe, gubitka ili krađe veći nego obično. Upravo zato je izvrstan izbor za putovanja. Može se koristiti na svakom prodajnom mjestu u zemlji i inozemstvu gdje je omogućen prihvat Visa kartice. Osim toga, omogućuje podizanje gotovine na svim bankomatima i poslovnicama banaka s istaknutom Visa oznakom.

Uz sve navedene pogodnosti, korisnici Samba kredita dobivaju i navijački poklon paket koji sadrži navijačku majicu i navijački šešir.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!