OTP banka uvodi kartice s DDA čipom

Među prvima na hrvatskom tržištu OTP banka uvodi čip kartice nove generacije koje osiguravaju najvišu zaštitu klijenata. Visa kartični portfelj OTP banke od 12. lipnja među prvima na hrvatskom tržištu prelazi na izradu kartica s DDA čipom. DDA čip (dynamic data authentication) predstavlja bitan sigurnosni iskorak u odnosu na postojeće kartice sa SDA čipom (static data authentication).

DDA čip kartice su sigurnije od kartica koje imaju SDA čip jer koriste enkripcijski ključ koji generira novi jedinstveni autentifikacijski podatak za svaku transakciju na bankomatu ili POS terminalu. Za razliku od DDA čipa, SDA čip kartice koriste uvijek isti autentifikacijski podatak koji je moguće presresti i kopirati.

Kartice iz Visa portfelja OTP banke koje će se izdavati s DDA čipom su Visa Classic charge, Visa Classic revolving, Visa Gold, Visa Classic na rate, Visa web prepaid, Visa Business charge, Visa Business Electron i Visa Electron.

Uvođenje DDA čip kartica u poslovanje potvrđuje orijentaciju OTP banke prema korištenju moderne tehnologije i primjeni suvremenih standarda kad je riječ o sigurnosti poslovanja u okolnostima u kojima su na domaćem tržištu čip kartice standard za moderno poslovanje. Sigurnost i udobnost korištenja kartica OTP banka na ovaj način podiže na višu razinu kako bi osigurala potpuno zadovoljstvo svojih klijenata.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber