Osiguranje sportaša kod GRAWE osiguranja

Sportaši triatlon

Od nedavno je u osiguravateljnoj kući GRAWE Hrvatska d.d. moguće ugovoriti individualno osiguranje od posljedica nesretnog slučaja* za sportaše profesionalce i sportaše amatere. Uvođenjem takve tarife GRAWE Hrvatska d.d. pokriva još jednu skupinu ljudi koji su, zbog svog aktivnog načina života, izloženiji posljedicama nesretnog slučaja.

* Nesretni slučaj je svaki izvanredni i o volji osigurane osobe neovisan događaj koji djeluje izvana na njegovo tijelo i ima za posljedicu smrt ili trajni invaliditet.

Individualno osiguranje sportaša, uključujući profesionalce i amatere, može ugovoriti bilo koja fizička ili pravna osoba od navršenih 15 do 65 godina starosti. Termin sportaša profesionalca znači da je osoba registrirani sportaš kojemu je sport glavni izvor prihoda, dok je sportaš amater registrirani sportaš kojemu sport nije glavni izvor prihoda u vrijeme bavljenja sportom.

„Osiguravateljna kuća GRAWE u Hrvatskoj najpoznatija je po prodaji upravo životnih osiguranja u čiji segment spadaju i osiguranja od posljedica nesretnog slučaja. Takve vrste osiguranja namijenjene su za pojedince i grupe, s posebnim naglaskom na aktivnosti koje donose veći rizik od ozljeđivanja s trajnim posljedicama na zdravlje i život. Takva ponuda sukladna je politici naše kuće koja u prvi plan stavlja korisnika i zaštitu njegovog života i zdravlja odnosno njegovih najvećih vrijednosti,“ rekla je Martina Bedak, voditeljica Odjela za obradu životnih osiguranja.

Premija za individualno osiguranje sportaša od posljedica nesretnog slučaja ovisi o stupnju rizika, a tarifa obuhvaća:
• osiguranje za trajnu invalidnost kao posljedicu nesretnog slučaja bez progresije
• naknadu za svaki dan proveden na liječenju u bolnici zbog nesretnog slučaja.

U ponudi individualnih osiguranja od posljedica nesretnih slučajeva postoje i druge tarife namijenjene osiguranju pojedinaca od trajnih posljedica na ljudsko zdravlje i/ili život, kao i naknade za bolničko liječenje. Uz individualna osiguranja u ponudi GRAWE Hrvatska d.d. nalaze se još i obiteljska i kolektivna osiguranja od posljedica nesretnih slučajeva.

 

Ugovorite dopunsko osiguranje online! →

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Klikni ovdje za odjavu sa newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber